Хваля сееееееееееее )))))) Края на август пак ще се ходи на почивкааааааааааааааааааааа Хваля сееееееееееее 2: Започнах тапицирането на таблото и пластмасите на бравата!!!Хваля сееееееееееее 3: Махнах задната чистачка и успешно прикрих дупката )))Оплаквам се: много ми е топло....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - много съм доволна, ходих на маникюр и фризьор при "форумска" булка. :D Розата ми пак цъфна. Това лято се съдра за цъфти. Само да уточня - говоря за китайска роза.Още една - много съм великодушна и всеопрощаваща. Последна - най-после тръгваме. Радуйте се и си почивайте от мен!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
loli написа:Хваля се : Днес майстора ми взе колата, за да ми смени предните дрънкалки с МОНРО на супер яка цена ги спазарих Чакам да ми бъде върната на паркинга, стегната като млада булка Оплаквам се: Временно съм без Брависима, мноо ми е мъчно
Коментар
-
Orcinus
emzo написа:28 мин. до отпуска - хваля се
Коментар
-
DJoff написа:loli написа:Хваля се : Днес майстора ми взе колата, за да ми смени предните дрънкалки с МОНРО на супер яка цена ги спазарих Чакам да ми бъде върната на паркинга, стегната като млада булка Оплаквам се: Временно съм без Брависима, мноо ми е мъчноНезависима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
ОПЛАКВАМ СЕ: В най-големите жеги италианката ми направи италиански номер - спря да се върти вентилатора в купето, и така на практика останах без климатик. Проверих му бушона - не е изгорял, въпреки това го смених с нов,ама нъцки.Остава да е самият вентилатор, предполагам. Всичко друго от климатроника си работи, включва си компресора, усеща се студено да лъха от отворите, местят се клапите, явно е самото моторче? Други предложения?Ако е моторчето - ще взема от Делтата, тя и без това умря.ХВАЛЯ СЕ: Сутринта fihi бяха за малко в Ямбол и успяхме да се видим.
Коментар
-
loli написа:DJoff написа:loli написа:Хваля се : Днес майстора ми взе колата, за да ми смени предните дрънкалки с МОНРО на супер яка цена ги спазарих Чакам да ми бъде върната на паркинга, стегната като млада булка Оплаквам се: Временно съм без Брависима, мноо ми е мъчно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар