Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля сееееееееееее )))))) Края на август пак ще се ходи на почивкааааааааааааааааааааа Хваля сееееееееееее 2: Започнах тапицирането на таблото и пластмасите на бравата!!!Хваля сееееееееееее 3: Махнах задната чистачка и успешно прикрих дупката )))Оплаквам се: много ми е топло....
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба - много съм доволна, ходих на маникюр и фризьор при "форумска" булка. :D Розата ми пак цъфна. Това лято се съдра за цъфти. Само да уточня - говоря за китайска роза.Още една - много съм великодушна и всеопрощаваща. Последна - най-после тръгваме. Радуйте се и си почивайте от мен!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Хваля се: Вчера отидох да видя, майстора ми какво е направил. Капака беше на основа, и беше уникален. Евала на момчетата. Днес след работа отивам да си в взима
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

fiatmaniak написа:
          emzo написа:
          Хвалба - направих 64 минутен крос, на лек дъждец (силно казано)
          64 минутен крос,ти още малко и ще ме стигнеш.
          69 днеска - хваля се.Малко скучно и дълго, особено като си изгубих МР3 плейъра - оплакване
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се : Днес майстора ми взе колата, за да ми смени предните дрънкалки с МОНРО на супер яка цена ги спазарих Чакам да ми бъде върната на паркинга, стегната като млада булка Оплаквам се: Временно съм без Брависима, мноо ми е мъчно
            Независима! Белисима... с BRAVisima
            ТД100, 1.9

Коментар

оплаквам се от понеделник съм на по 12 часова смяна в продължение на 2 седмици
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

8000 поста - не знам, за хвалене ли е, за оплакване ли е
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Отново сме заедно с бравока
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

loli написа:
                    Хваля се : Днес майстора ми взе колата, за да ми смени предните дрънкалки с МОНРО на супер яка цена ги спазарих Чакам да ми бъде върната на паркинга, стегната като млада булка Оплаквам се: Временно съм без Брависима, мноо ми е мъчно
                    еее браво браво,кажи къде да дойда и аз така да уредиме една цена добра :Д само че на теб ти ги е свалил защото си мацка
                    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

28 мин. до отпуска - хваля се
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        28 мин. до отпуска - хваля се
                        Ти имаш работно време на държавен чиновник, бе - до 17.00 часа Оплаквам се: Искам и аз така, ама не става при мен

Коментар

DJoff написа:
                          loli написа:
                          еее браво браво,кажи къде да дойда и аз така да уредиме една цена добра :Д само че на теб ти ги е свалил защото си мацка
                          ....не е защото съм мацка, Сама си намерих от магазин .... тънкана амортисьорите. Имат две години гаранция, "Оригинал" са. ХВАЛЯ се за днес - почивам два дни, утре ще си гушна Брависима и ще ходим заедно някъде да полудуваме по женски. Оплаквам се - нямам сили да си спретна достолепен педикюр Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Смачках се от напрежение в работата.
                          Независима! Белисима... с BRAVisima
                          ТД100, 1.9

Коментар

ОПЛАКВАМ СЕ: В най-големите жеги италианката ми направи италиански номер - спря да се върти вентилатора в купето, и така на практика останах без климатик. Проверих му бушона - не е изгорял, въпреки това го смених с нов,ама нъцки.Остава да е самият вентилатор, предполагам. Всичко друго от климатроника си работи, включва си компресора, усеща се студено да лъха от отворите, местят се клапите, явно е самото моторче? Други предложения?Ако е моторчето - ще взема от Делтата, тя и без това умря.ХВАЛЯ СЕ: Сутринта fihi бяха за малко в Ямбол и успяхме да се видим.

Коментар

хваля се: остават 30 мин. до края на работната седмицахваля се: утре ще ходим на палаткахваля се: а в началото на Септември на второ морехваля се: избрах си годежен пръстен и кумове
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

loli написа:
                                DJoff написа:
                                loli написа:
                                ....не е защото съм мацка, Сама си намерих от магазин .... тънкана амортисьорите. Имат две години гаранция, "Оригинал" са. ХВАЛЯ се за днес - почивам два дни, утре ще си гушна Брависима и ще ходим заедно някъде да полудуваме по женски. Оплаквам се - нямам сили да си спретна достолепен педикюр Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Смачках се от напрежение в работата.
                                Ооо и няма да поканиш да пиинеме по бира-две-три четири :D пози да сменим ще вземем :D две-три-четири и така доо :D:D
                                Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Working...
                                X