Хваля се: Преди малко с една готина кака за малко щяхме да си нагънем взаимно ламарините, но се размина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sachma написа:reter написа:Хваля се: Бравока отпътува за изправяне и боя.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Оплакване:снощи прекалих с пиенето и сега ми е много кофти,вече НИКОГА няма да пия.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Оплакване:снощи прекалих с пиенето и сега ми е много кофти,вече НИКОГА няма да пия.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз май не се похвалих за вчера - 1во - майка ми имаше имен ден и беше весело;2ро - дойдоха ми на гости приятели от Сливен - стана още по-весело;3-то - тъкмо си тръгнаха гостите от 2, и дойдоха Краси и Милена (krasio_79bs)...4-то - завърших вечерта на хладно с хладна бира в една от селските кръчми в компанията на още приятели.Оплаквания за вчера нямам - днес беше ужасна жега навън... добре че не мисе наложи да излизам извън офиса. Иначе работа за целия китайски народ има...
Коментар
-
Оплаквам се: ele много ме дразни в оная тема "Страна в която да старееш"......как веднъж не се съгласи с мнението на другите И за друго да се оплача: ходих на интервю за работа и не протече съвсем според очакванията ми......нещо малко на изпит приличаше, че и утре ще има продължениеХваля се: имам и друго предложение за работа, което май повече ми харесва.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Оплаквам се: ele много ме дразни в оная тема "Страна в която да старееш"......как веднъж не се съгласи с мнението на другите И за друго да се оплача: ходих на интервю за работа и не протече съвсем според очакванията ми......нещо малко на изпит приличаше, че и утре ще има продължениеХваля се: имам и друго предложение за работа, което май повече ми харесва.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Хваля се : бях на спирит в Бургас Оплаквам се : квартирата беше много зле Хваля се : ходихме в Поморие , Несебър, Сл бряг , Св. Влас , Обзор , ШкорпиловциХваля се : алфата дади разход 7 (смесен с 30 мин лутане да намерим квартирата ) Хваля се : имам Автограф от Продиджи, Аполо 440 и Еверлест Оплаквам се : имах 74 безплатни бири от който изпих 6 ( и без това беше гадна ) Като цяло съм много доволенex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Хвалба - и аз съм много доволна от срещата на Милеви, най-после видях "на живо" emzo! Втората вечер спахме под звездите - голям кеф!Бяхме без децата - още по-голям кеф! Оплакване - сега не мога да си почина и да се наспя! За две денонощия ми се събират 6 часа сън! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Как съм още жива..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks
жива си благодарение на "светената вода" дет си поглъщалахвалба вече съм отпуска и си мързелувам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар