Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Преди малко с една готина кака за малко щяхме да си нагънем взаимно ламарините, но се размина.

Коментар

Хваля се: Бравока отпътува за изправяне и боя.
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
        Че то това за хвалба ли е бе колега...П.С.: и на мен Типото днеска изхвърли водата, ама не се хваля така като вас :D
        N.Y. State of Mind

Коментар

Оплаквам се.Отпуската ми свърши,днес ми е първият работен ден!
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

sachma написа:
            reter написа:
            Че то това за хвалба ли е бе колега...П.С.: и на мен Типото днеска изхвърли водата, ама не се хваля така като вас :D
            1 седмица ме беше яд да я гледам с огънат капак, за това е хвалба

Коментар

Oплакване - свърши отпуската, 1ви работен ден днес - мина бързо и леко .
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:снощи прекалих с пиенето и сега ми е много кофти,вече НИКОГА няма да пия.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                  Оплакване:снощи прекалих с пиенето и сега ми е много кофти,вече НИКОГА няма да пия.
                  Никога,до следващия купон или рожден ден или ... Оплаквам се: Многооо жега ве.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз май не се похвалих за вчера - 1во - майка ми имаше имен ден и беше весело;2ро - дойдоха ми на гости приятели от Сливен - стана още по-весело;3-то - тъкмо си тръгнаха гостите от 2, и дойдоха Краси и Милена (krasio_79bs)...4-то - завърших вечерта на хладно с хладна бира в една от селските кръчми в компанията на още приятели.Оплаквания за вчера нямам - днес беше ужасна жега навън... добре че не мисе наложи да излизам извън офиса. Иначе работа за целия китайски народ има...

Коментар

Ми то си е за хвалба ,но днеска със съпругата открихме едно чудесно водопадче в Троянския Балкан под хижа "Хайдушка песен".
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Оплаквам се: ele много ме дразни в оная тема "Страна в която да старееш"......как веднъж не се съгласи с мнението на другите И за друго да се оплача: ходих на интервю за работа и не протече съвсем според очакванията ми......нещо малко на изпит приличаше, че и утре ще има продължениеХваля се: имам и друго предложение за работа, което май повече ми харесва.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                          Оплаквам се: ele много ме дразни в оная тема "Страна в която да старееш"......как веднъж не се съгласи с мнението на другите И за друго да се оплача: ходих на интервю за работа и не протече съвсем според очакванията ми......нещо малко на изпит приличаше, че и утре ще има продължениеХваля се: имам и друго предложение за работа, което май повече ми харесва.
                          Хваля се: Прочел съм само първите 2-3 мнения в тази тема и по този начин не съм достигнал до мненията на ...

Коментар

Хваля се : бях на спирит в Бургас Оплаквам се : квартирата беше много зле Хваля се : ходихме в Поморие , Несебър, Сл бряг , Св. Влас , Обзор , ШкорпиловциХваля се : алфата дади разход 7 (смесен с 30 мин лутане да намерим квартирата ) Хваля се : имам Автограф от Продиджи, Аполо 440 и Еверлест Оплаквам се : имах 74 безплатни бири от който изпих 6 ( и без това беше гадна ) Като цяло съм много доволен
                            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Хвалба - и аз съм много доволна от срещата на Милеви, най-после видях "на живо" emzo! Втората вечер спахме под звездите - голям кеф!Бяхме без децата - още по-голям кеф! Оплакване - сега не мога да си почина и да се наспя! За две денонощия ми се събират 6 часа сън! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Как съм още жива...
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

жива си благодарение на "светената вода" дет си поглъщалахвалба вече съм отпуска и си мързелувам

Коментар

Working...
                                X