Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Комбинацията, работа+адски жеги+липса на климатик ми се отразява много зле.2-ро оплакване: Точно сега когато ми трябват пари, да оправя колата, ми отпадна една сватба в неделя
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се : Днес съм почивка и мисля да се належа едно здраво ,че нещо ме марзи да се движа многоОплаквам се : Вчера при едно дърпане на ръчната се откачи , и незнам дали е жилото или е друг проблема , ходих до техника ама каза че има страшно много работа и сега не може да я погледне
      Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хвалба - утре сме на Милеви скалииииииии, на купончеее, на рожден деееееееен!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Оплакване:утре сме на Милеви скали и имам рожден ден 3 дни ще го празнувам
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

хваля се :ще ходя на милеви скали да хапна торта

Коментар

Irka_fihi написа:
              DJoff написа:
              Irka_fihi написа:
              Хвалба - утре сме на Милеви скалииииииии, на купончеее, на рожден деееееееен!
              Ем приятно ви изкарване , всички ние ще бъдем духом с теб защото нени каниш
              Рожденият ден не е мой, а пък има тема за записване! Ако се запишеш в списъка - ще ядеш торта! Васкеееее, рожден ден или сватба ще правиш, мо? Като циганите, по 3 дни!
              Колкото може повече време :D ако може нека и 30 дни да празнува ,заслужава си веселбата :P

Коментар

Ами и аз на дърти години да се похваля че Стилото ми има сериозна конкуренция за зимния период. Вчера се сдобих и с тая техника . :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Оплаквам се: Към 21.30 часа в Бургас е измерена влажност на въздуха - 94 %. Преди малко излязох за около 30 минути - прибрах се лепкав и влажен. Навън е паднала мъгла, не се диша, мирише на спарено. Май-май си е вече парник.Хваля се: Климатика се отблагодарява подобаващо.ПС: Честито, колега Коцев. Трябва си, трябва си таквоЗ нещичко вече не само за зимата.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

коцев написа:
                    Ами и аз на дърти години да се похваля че Стилото ми има сериозна конкуренция за зимния период. Вчера се сдобих и с тая техника . :D
                    хехе колега да ти е честито новото возило , трябва сега само да почерпиш и всичко ще е супер ...желая ти безаварийно каране и разбирасе без ПТП-та

Коментар

Двигателя е Мазда 2000 куб дизел 93 коня. Има доста гъделчета по колата .Вчера я купих от Плевен и утре щи ходя да и сложа Ловешки номера. :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                        Честита "жипка" Коцев.Дано ти носи само положителни емоции.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се - успешно съм ядосал някои хора Хваля се - прибрах се от почивка, добре че имам още отпуска, за да си почина от почивката
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хваля се: прекарах си старахотна почивка на морето.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Готин джип Коцев. Що не взе черен? Нали знаеш, че те са с предимство? :D Шегата настрана, какъв модел е?Хваля се - оставих Фичо за пълна ДВГ и изпускателна профилактика на XENUM. [/b]
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честито, Коцев! Много безаварийни километри и да си я шофираш с кеф!Оплакване: Не знам какви челюсти да си купя
                                Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Working...
                                X