Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хваля се- ще пия кафе с една приятна за мен личност от мъжки пол :Dоплаквам се -за да стигна до него трябва да мина цяла Софияхвалба 2- отпуската наближава ще има време и за плаж

Коментар

Хваля се: Вчера намерих време, да ходя да говоря с бояджии, тенекеджии и ч***джии. Реших вече къде, ще си правя колата.Оплакване: Нямам прите в момента а исках да направя всичко наведнъж. Явно за сега само капака.
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

floks написа:
        хваля се- ще пия кафе с една приятна за мен личност от мъжки пол :Dоплаквам се -за да стигна до него трябва да мина цяла Софияхвалба 2- отпуската наближава ще има време и за плаж
        Не бих накарал дама да прекоси цяла София за да пие кафе с мен. ... Явно е твърде приятна тази личност за Вас щом с оплакване ще стигнете до нея... :D Хваля се: Запазихме хижа на парк Росенец. Кеф ни гора, кеф ни море, кеф ни басейн. Петък, събота и неделя сме там семейно с приятели. Най - много ми допадна басейна и бара около него. :D Оплаквам се: Жега е, писна ми.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплакване - не можах да спя тая нощ! Отиде ми на кино разходката до Ямбол!Хвалба - вчера като примерна домакиня изпрах, измих чиниите, направих козунак и таратор...ако не бях обвързана, щях да си направя кастинг за мъж!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Princo написа:
            Колега,като не ти харесва начина на писане в дадена тема и нещата,които се пишат в същата тема,не я чети.Просто е,така няма да се нервиш напразно.
            Темите си бяха много хубави, обаче го обърнахте на скайп Хвалба: Сутринта се разходих на хлад.Оплакване: Имам да плащам застраховка и каско на колата...

Коментар

Похвала - Най - на края оправих напълно пунтозавъра Оплакване - Не знам къде да му направя каското. В HDI правят 29лв отстъпка заради гранжданската.
              Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Колата ни е в бокса - това не знам хвалба ли е или оплакване! Оплакване -щот’ иска много пари, но хвалба, защото ще я "излекуват". Оплакване - аман от хора, които започват да си вярват прекалено много и се самозабравят!
                Ванга

Коментар

ГОЛЯМА хвалба: говорих по телефона мно’оооооооооооооооооооооооооо .............................
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

мнооо жега - оплакванеЦърен съм кат циганце -хваля се
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kosta написа:
                      ГОЛЯМА хвалба: говорих по телефона мно’оооооооооооооооооооооооооо .............................
                      И квоооо? Оплакване - днес не съм излизала от къщи, а май ще вали...
                      Ванга

Коментар

е нема па да ти кажа ! хвалба: гореспоменатия разговор още ме държи !
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - на гости съм и чакам Фихи да си ме прибере. Оплакване - сменя гума и сигурно ще се забави.
                          Ванга

Коментар

Оплакване: Задна лява гума изхвърли спирачна течност и съм обезколен в най - неподходящият момент.......
                            Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

хваля се Тази вечер един приятел ми преинсталира компа
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

оплквам се : няма вода оплаквам се : утре и багаж трябва да стягам
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X