Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми не си мисли, ами действай! На плажа все ще се намери едно местенце и за теб. Пък ние тук ще си трупаме мнения... Хвалба - май ще се спи.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Мале съжалявам, че не можах да дойда на срещата през уикенда. ОПЛАКВанеее....Хвалба - наспах се през уикенда та чак се разпарцельосах Почнах да свалям корема след дни мъки фитнес, очистващ чай и .... тва нема да го казвам
      Независима! Белисима... с BRAVisima
      ТД100, 1.9

Коментар

Оплаквам се: 1.Колата ме остави насред път ( датчик на коляновия вал си умря от раз, както повечето неща от колата ми) 2. Остави ме в жегата и трудно изстина за да я запаля отново - мъка. 3. Не послушах баба, като ми казваше да не си купувам различна кола от Мерцедес Хваля се: 1. Направих си колата срещу 60 лева и ядове в жегата 2. Жена ми си получи пратката от Ла Редут - купила ми е възглавница Мемори, дънки, тишърти и колан от естествена кожа, най-сетне по мой вкус. 3. Бихме снощи ЦСКА без игра и положения.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хваля сееееее някакви си 4 дни и съм отпускаааааааааааааааа

Коментар

Дъ съ оплача - не моа си напрая тараторя от тоз форум! От три дена съм го заправила!
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Дъ съ оплача - не моа си напрая тараторя от тоз форум! От три дена съм го заправила!
              Хваля се:Аз пък в момента ям таратор с лед.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да се похваля: на 14 се женя, а на 15 заминавам на море Да се оплача... Колата ми има ужасно точен часовник... Винаги знае кога е идеалния момент да ми съсипе настроението и да ми изяде и последната стотинка!Днес за трети път я карам да и лепят ауспуха, километража не работи а до вчера и газовата не беше наред... Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Дано поне първото мине добре!
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Irka_fihi написа:
                  СЕди мирно - ще бъдеш задоволен!
                  Те т’ва вече е приказка.Хваля се: довечера ще бъда задоволен.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Immortal написа:
                    А аз?
                    Ти си утреПак се хваля: Утре сме на гости на Дидо в Ямбол.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                      Irka_fihi написа:
                      СЕди мирно - ще бъдеш задоволен!
                      Те т’ва вече е приказка.Хваля се: довечера ще бъда задоволен.
                      Бе ти можеш и сега да бъдеш задоволен, ма не е желателно! Хваля се - почнах таратора!
                      Ванга

Коментар

Хваля се: утре Фихи и Ирка щели да идват на гости - на жената (виж по-долу)Оплаквам се: аз ще съм по всяка вероятност в командировка (утре сутрин ще знам със сигурност дали ще пътувам и накъде - трябва да се срещна с един човек и ще знам в кой град ще мога да го намеря и по кое време, че и той пътува чак сутринта).

Коментар

Колеги, в последните няколко седмици се редувате да публикувате мнения, които по същество са безсмислени. Това е СПАМ. Така нарушавате точка 1.8. от правилата на този форум, с които вие сте се съгласили с регистрацията си. Това е последното неофициално предупреждение към всички, които пишете поредици от безсмислени мнения в следните няколко теми:Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа - Темата (вече трета) набъбва, като в нея се обсъжда всичко друго, освен срещите. Предпоследната тема беше създадена през ноември 2009-та година, а до вчера наброяваше над 400 страници , като само за последните два месеца се е удвоила по обем. За среща веднъж седмично, това прави по около 150 мнения средно за всяка среща от тогава досега.Похвали се, оплачи се - Темата (която също не е първа!) също се е удвоила в рамките на последните 3 месецаЗанимание за през нощта, нощна тема - темата (също не е първа!) се е удвоила за по-малко от 3 седмици!В посочените теми пишат изключително едни и същи потребители, които се броят на пръсти. ФОРУМЪТ НЕ Е ЧАТ-СТАЯ!Единственото място, в което е разрешено да се публикуват безсмислици е Спам-тема. Ако на някой не му харесва това - бутонът "Изход" се намира в горната дясна част на страницата. Това предупреждение ще бъде публикувано във всички споменати теми. Не подлежи на обсъждане и на каквито и да е коментари. Потребителите, които продължат да пишат безсмислици, ще бъдат предупреждавани съгласно политиката на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Хваля се: Администрацията взема мерки по този толкова досаден проблем, от известно време се канех да се оплача. Омръзна ми да попадам във всяка тема на обсъждане кога ще пият кафе или ще ядат баници, мекици или не знам какво не беше още,... Или пък да се питат по десет пъти на ден "Как си", "Какво правиш"... Да не говорим, че не се ползват най-прости пунктуационни знаци, да не говорим за правопис... Ще ме извиняват колегите, ама са само и точно от един регион, да не кажа град... Това е оплакване. Голямо оплакване.Хваля се: Кукнята е монтирана напълно, следва подреждане на цялата къща...

Коментар

vital написа:
                              Хваля се: Администрацията взема мерки по този толкова досаден проблем, от известно време се канех да се оплача. Омръзна ми да попадам във всяка тема на обсъждане кога ще пият кафе или ще ядат баници, мекици или не знам какво не беше още,... Или пък да се питат по десет пъти на ден "Как си", "Какво правиш"... Да не говорим, че не се ползват най-прости пунктуационни знаци, да не говорим за правопис... Ще ме извиняват колегите, ама са само и точно от един регион, да не кажа град... Това е оплакване. Голямо оплакване.Хваля се: Кукнята е монтирана напълно, следва подреждане на цялата къща...
                              Колега,като не ти харесва начина на писане в дадена тема и нещата,които се пишат в същата тема,не я чети.Просто е,така няма да се нервиш напразно. Оплаквам се : Днеска беше голямааа жега !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се : заключиха нощната тема и не пуснаха нова

Коментар

Working...
                                X