Нуждая се да го чувам, защото така ме е яд, че немога да си намеря място. Чудя се дали нов или да го оправям
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От два дена се наслаждавам на чудна гледка и невъобразим шум.Алчен строител до нас решил да си надстрои лекичко кооперацията.Явно си е дал лев където трябва за да си позволи такова действие преди да има АКТ 16.Но сметките му се оказали грешни и сега е принуден да събаря.http://www.youtube.com/watch?v=GveD1pzu4rU
Коментар
-
КъдЯ туй бре Краси...Оплаквам се: И ние чакаме един алчен да си довърши започнатото. Ние го чакаме - той си строи. Качи се на покрива ( обща част ) . Живее на последния етаж. Надстрои си пичягата и се качи на покрива през терасата си Очакваме го да направи "околовръст" и да "превземе" и общата тераса. Само му гледаме сеира за сега и сме дали да се разбере, че нещата няма да останат така.Хваля се: Имаме всичките основания, права и възможности да го вкараме във филма от снимката на Краси.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
`Миналата сряда ходих в един сервиз да сменям предната семеринга на коляновия вал. Момчетата объркаха посоката на раэвиване и скъсаха болта-лява резба е. Какво съм им наговорил не знам обаче след като си тръгнах с решен проблем сина ми вика-тате за тия приказки ако бяхме в нашия гараж тия четиримата щяха да ни пердашат .Накрая не им платих и остана да почерпят. : Не знам за хвалба ли е или напротив.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
ntodorov написа:КъдЯ туй бре Краси...Оплаквам се: И ние чакаме един алчен да си довърши започнатото. Ние го чакаме - той си строи. Качи се на покрива ( обща част ) . Живее на последния етаж. Надстрои си пичягата и се качи на покрива през терасата си Очакваме го да направи "околовръст" и да "превземе" и общата тераса. Само му гледаме сеира за сега и сме дали да се разбере, че нещата няма да останат така.Хваля се: Имаме всичките основания, права и възможности да го вкараме във филма от снимката на Краси.
Коментар
-
emzo написа:Служебния ГоуфИ има по-добра климатизационна система от Стильо - и оплакване и хвалба....Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:emzo написа:Служебния ГоуфИ има по-добра климатизационна система от Стильо - и оплакване и хвалба...."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се:Денят започна добре.Оплаквам се:Естествено се намери кой да го развали. Оплакване:Май ще вали,а утре трябва да си сглобявам вратата и ако вали ще го ям големия ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Sandra написа:Irka_fihi написа:Оплакване - вали шибан дъжд и не мое да се излезе! Довечера ще си поговоря малко с едно Розе... - хвалба."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
emzo написа:Служебния ГоуфИ има по-добра климатизационна система от Стильо - и оплакване и хвалба....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар