Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айде пък и аз да се оплача .... нямам филтър за купето.. а най лошото е че нямам и поставка
    maaalkoto® - sh|MAT|ka®

Коментар

Оплаквам се:Е*ати кривия ден ми е днеска.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

СТРАХОТНА идея тва за амортисьорите! не съм блондинка, а как не се сетих по-рано... Нямам оплаквания днес, само се Х в а л я: Станах кръстница - първо Спечелих скъпа козметика от един конкурс и току що ми я донесе куриер
        Независима! Белисима... с BRAVisima
        ТД100, 1.9

Коментар

Princo написа:
          Оплаквам се:Е*ати кривия ден ми е днеска.
          и на мен
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ха и аз да се похваля типото ми свали разход 10 на 100 смесено :D /градско мудно с градско 5-6-7 иляди и извънградско 100-120/140-170/
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

айде да се похваля първо: Най сетне съм с нет.Оплаквам се: Проблемите с колата започнаха да валят, последното е изпуснал преден десен амортисьор
              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

хваля се :имам нов радиатор

Коментар

kilar написа:
                  DJoff написа:
                  Хваля се : Днес по време на работа, савсем случайно дойде един човек ,който беше облечен с блузка на " Фиат форум " и го попитах от каде може да се вземе такава дали само от форума и ми каза че само от тук може да се поръча,след което ме попита дали имам карта за отстъпка на горива и аз нямах , след което той ми даде една карта , за което съм му много благодарен
                  -Няма проблем за карти. А за блузка, мога да ти донеса в събота. Само се обади на тел. 0884/680-146 Миро. Размера предполагам, че трябва да бъде L.
                  колко парички струва и да размерът е L
                  Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

loli написа:
                    СТРАХОТНА идея тва за амортисьорите! не съм блондинка, а как не се сетих по-рано... Нямам оплаквания днес, само се Х в а л я: Станах кръстница - първо Спечелих скъпа козметика от един конкурс и току що ми я донесе куриер
                    За акъл пари не вземат, така че ще почерпиш Оплаквам се: Пие ми се, ама стягам багаж.Хваля се: Отивам на авиошоу в Унгария за 4 дни.Предлагам ви: В понеделник вечер може да пием бира със софийската група ако се организирате и аз успея да се прибера с колата от Будапеща и си организирам преспиването.

Коментар

Хваля се - вече трети ден гостувам на тъщата и още не ме изгонила заедно с чавето и Москвето

Коментар

хахах онзи ден на път за София от морето ми се случиха няколко интересни неща за които пак незнам да се хваля или оплаквам Возих полицай на стоп....интересна случка...Гледам знак 60 и намалям съответно напълно примерен при които виждам патрулка, палка и як фенер в очите....спирам аз и познайте...полицая не ми иска документите ами ми Вика..."Айде да метнеш един колега до близкото село!" казвам "ОК" при което същия дето ми го каза скача на задната седалка...нещеш ли обаче остана много учуден че задната седалка е цялата в пясък две топки, чадър, хавлия, и разни други щуротии. както и да е закарах го на 15км приблизително. Тогава стана интересно. От приказка на приказка с мадамата как може да ме спрат толкова нагло и да се качи в колата объркахме пътя и преди Стара загорА съм свил на дясно и докато се усетя видях табелата ’Габрово " хаха продължих да си карам с идеята че ще излезна или на Севлиево или В.Търново. Е да ама НЕ! Осъзнах, че тотално съм оплескал посоката като видях табела "Манолово" ...а уж знам селцата по пътя от Габрово (минавал съм няколко пъти от там) и така се оказа че за по "напряко" ще трябва д амимна през Карлово Калофер и там магистралата от Пловдив много забава беше
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплаквам се: Бравока пострада и сега сумати ядове
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                            Оплаквам се: Бравока пострада и сега сумати ядове
                            Аааа не става така.Дай подробен отчет.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ето:
                              Прикачени файлове
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Леко си се отървал бре Дянко.С един капак само ще се разминеш.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X