iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:iee написа:Да се наоплача едно хубаво....от няколко дни ходя по лекари и не могат да разберат какво ми има Появиха се едни не особенно хубави диагнози и днес чакам изследванията да видим ще се потвърдят или отхвърлят. Наложиха ми такава диета, че почти не остана какво да ям и пия.....Сега да се похваля: не ми дреме особенно от ситуацията само, дето ми писна да се разкатавам по болнициТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
mims написа:оплаквам се: целият свят се е натопорчил срещу мене ...Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Airfan написа:Да се оплача - днес направих демо на един надъхан бензинолюбител и резултатът е виден по-долу на снимката.... не му понесе дизела нещо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Оплаквам се: На 90 км. от Бургас тази вечер ( събота) към 20 часа, както си пътувах със семейството...обслужващия ремък на Бравата се "изсухли" нежно в движение и ми спряха климатиците, алтернатора, сервото и прочие. Това, което успях да видя е блокирала паразитна ролка, която почти не се въртеше. Не чух просвирване, не чух нищо освен обичайния плющящ звук от изхвърлен ремък. Все пак реших да се прибера икономисвайки от ток, карайки на габарити ( беше все още светло )и буквално 20 км. преди Бургас вече включих къси ( намаше как).Хваля се: Колата ми угасна точно в момента, когато я паркирах пред къщи. Преди това милата вече сдаде и ABS, а преди да угасне вече си обърка и оборотите. Извод: : Без алтернатор и с изправен акумулатор, с включени габарити ЖТД издържа ни повече ни по-малко от 40 минути здраво каране или преход от 90 км.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Оплаквам се: На 90 км. от Бургас тази вечер ( събота) към 20 часа, както си пътувах със семейството...обслужващия ремък на Бравата се "изсухли" нежно в движение и ми спряха климатиците, алтернатора, сервото и прочие. Това, което успях да видя е блокирала паразитна ролка, която почти не се въртеше. Не чух просвирване, не чух нищо освен обичайния плющящ звук от изхвърлен ремък. Все пак реших да се прибера икономисвайки от ток, карайки на габарити ( беше все още светло )и буквално 20 км. преди Бургас вече включих къси ( намаше как).Хваля се: Колата ми угасна точно в момента, когато я паркирах пред къщи. Преди това милата вече сдаде и ABS, а преди да угасне вече си обърка и оборотите. Извод: : Без алтернатор и с изправен акумулатор, с включени габарити ЖТД издържа ни повече ни по-малко от 40 минути здраво каране или преход от 90 км.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хваля се: Изкарах един страхотен уикенд. Първо малка среща в Разград с приятели, след това разходка из Русе (много се извинявам на колегите, но нямах много време), после една нощна сватба, в неделя пак в Разград за по-дълга среща с колега Румен Хинчев (на когото благодаря за гостоприемството и отделеното време). Прибрахме се в Ямбол, и се оказа, че на съпругата ми приятелка от детството си е дошла от щатите - айде пак на кръчма. Имаше и една гостенка - американка - поупражних си английския.. бе изкарахме много весело.Хваля се: След като преди пътуването най-накрая намерих време да си прекарам едно ключе в купето за включване на вентилатора на радиатора, перката се оправи и сега си включва сама Пуснах й директно + от акумулатора, а "-" прекарах през ключето. Явно проблемът ми е бил в липсата на "плюс", а управляващите релета са на минуса. Сега като дублирах плюса, всичко се оправи.
Коментар
-
Immortal написа:Хваля се: Изкарах един страхотен уикенд. Първо малка среща в Разград с приятели, след това разходка из Русе (много се извинявам на колегите, но нямах много време), после една нощна сватба, в неделя пак в Разград за по-дълга среща с колега Румен Хинчев (на когото благодаря за гостоприемството и отделеното време).I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар