Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Щом всички са живи и здрави, другото е поправимо.Хваля се: С нови говорители във вратите съм - Mac Audio 5X7Оплакване: Сега разбирам защо колегата ги продава чисто нови на почти половин цена. Не лягат до край във леглото на вратата, остава малко по-малко от сантиметър да зее, но ще ги измисля.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
оплаквам се : индивид ( това е меко казано да покажа за колко безлична личност става въпрос ) от женски пол ( ) ме е взел под прицел и се опитва да ми трови работата. Изнервя ме жестоко с префърцунените си маниери и крайно повърхностни разсъждения.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
krasio_79bs написа:Родната полиция от два дена ме кара да се чувствам на седмото небе. До нас има подлез който беше от ремонтирам наскоро, но масово не се използва.От вчера седят с една патрулка и надуват свирки към не пресичащите през подлеза и им пишат актове.Ейй видях ги да работят най-накрая. :D
Коментар
-
Оплаквам се: шофьорската врата е яко заяла и не може да се отвори нито отвътре, нито отвън. Писна ми от тая бракма.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Да се наоплача едно хубаво....от няколко дни ходя по лекари и не могат да разберат какво ми има Появиха се едни не особенно хубави диагнози и днес чакам изследванията да видим ще се потвърдят или отхвърлят. Наложиха ми такава диета, че почти не остана какво да ям и пия.....Сега да се похваля: не ми дреме особенно от ситуацията само, дето ми писна да се разкатавам по болнициТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар