Хваля се: Изкарах чудесна 7-дневна почивка в Ахтопол - с добра компания, при чудесно време и добри условия - бунгала със собствен WC, кабелна, хладилник и интернет /рутер/. Посетих Синеморец и Резово - възхитен съм от природата, но не и от новото строителство. Ходих за риба /къпах си червея/ на Велека. Имам още цял месец отпуска!Оплаквам се: Останалата част от отпуската - вкъщи поради липса на средства.
Хваля се - спортувам, харесвам се. Имам стикери, колата е обслужена. . . пу пу !Оплаквам се - върнах се на работа отпуската свърши........
и какво по точно спортуваш :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Фиата пак е в движение. Най-после намерих време да го закарам на еладжия :D Оплаквам се: За да свалят динамото ми взеха повече пари отколкото за труда и частите на еладжията
ОПЛАКВАМ СЕ: Делтата умря. Поне засега...За да не питате за подробности - претърпя ПТП - помляно е всичко отдолу - картер, скоростна кутия, предно окачване, заден мост, гуми...Ламарините са здрави, изкочил е еърбега. Пострадали хора и други МПС-та няма. (Освен уплашени)Другата седмица почваме разглобяване за установяване на всички повреди и евентуален ремонт или присаждане на друг двигател.
Оплакване: Изглежда тези дни прекалих с климатиците. В момента имам над 39градуса температура... А ремонта вкъщи клони към края(да чукна на дърво) и се заформят довършителните работи и голяяямото чистене...P.S Immortal, кой е виновен, може ли да се очаква нещо от гражданската, че долкото си спомням не си фен на каското?
Хваля се - заради питанката - фитнес. Днес свъших хубава работа в работата, ..дълга и успешна операция, без да се побъркам и напикая.Чат-пат - спиртувам.Оплаквам се - трябва да купя MONRO,а Брависима ще трябва да изчака.Immortal, имало е нещо по-лошо да се случи... Минало е само с уплаха. Стискам палци всичко да се нареди! Искрено ти желая търпение и късмет ! Подобно нещо ми се случи тези дни, но не ми се говори за това.... Вече всичко е ОК!
Няма друг автомобил...Пръска се предна гума в завой, колата се завърта, удар в единия бордюр, от там колата се качва на другия бордюр, висок над 30 см... И така...
Няма друг автомобил...Пръска се предна гума в завой, колата се завърта, удар в единия бордюр, от там колата се качва на другия бордюр, висок над 30 см... И така...
Важното е че всички сте живи и здрави. На другото май**та му.Ако можм с нещо да помогнем казвай.Оплаквам се: имах отвратителен ден. Скапан съм.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар