Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някои хора се вживяват прекалено много във виртуалните си задължения ! - оплакване.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се - в Несебър съм, гледката от терасата е страхотна, а и хванах фрий нет (защо не пробвах още първия ден на терасата )Времето е страхотно. Само днес след обяд преваля малко летен дъждец, който дори не успя да разгони плажуващите.Оплаквам се - повече от половината почивка вече мина...

Коментар

Оплакване - не мога да заспя!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Презаредих батериите, т.е. наспах се като пич - хвалене.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:Днес платих последната вноска по застраховката на колата.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се: След около два часа излизам в отпуск до 20.08., а в неделя заминаваме със съпругата ми и приятели за една седмица в Ахтопол. На почивка разбира се.Оплаквам се: Това ще е една от най-нискобюджетните почивки които сме имали. Какво да се прави - криза е!
              Peugeot 301
              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                Хваля се: След около два часа излизам в отпуск до 20.08., а в неделя заминаваме със съпругата ми и приятели за една седмица в Ахтопол. На почивка разбира се.Оплаквам се: Това ще е една от най-нискобюджетните почивки които сме имали. Какво да се прави - криза е!
                Венко приготви се за офф роуд приключение.След Царево пътят е в трагично състояние.Красотата на природата обаче компенсира ядовете от лошия път.Приятна почивка от мен.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: На обяд се пошегувах пред един колега, че мисля да паля колата и да си ходя. Е няма такава простотия - през 15-20мин. все намират за нещо да ме привикат началниците.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Такива колеги ..... отписвай ги !
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Започнах да чета "Клетниците" - това не знам какво е. Довечера - пак на срещичка - това е хвалба. :D Оплакване - още не съм качила снимки от Португалия.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

emzo написа:
                        Вече съм го отписал.Аз имах съмнения за него. и сега дойде момента да го пробвам - успешно.Заради тая гад няколко пъти се връщам от Овча Купел до Пирогов. Айде пак на килимчето.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          emzo написа:
                          Вече съм го отписал.Аз имах съмнения за него. и сега дойде момента да го пробвам - успешно.Заради тая гад няколко пъти се връщам от Овча Купел до Пирогов. Айде пак на килимчето.
                          Пълно е с такива дребни душички. Тука е мястото да споделя, че преди година освободих свой подчинен писал доноси за колегите си...Жалко момче с лъжеща визия на мъжкар. Органически не понасям подобни същества. При мен нацели гредата, но всички ме подкрепиха и аз се изживях в ролята на мухобоец... :D
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Immortal написа:
                            Хваля се - в Несебър съм, гледката от терасата е страхотна, а и хванах фрий нет (защо не пробвах още първия ден на терасата )Времето е страхотно. Само днес след обяд преваля малко летен дъждец, който дори не успя да разгони плажуващите.Оплаквам се - повече от половината почивка вече мина...
                            Оплаквам се - наложи се спешно да се приберем от морето...

Коментар

Да се похваля и аз с новата ми придобивка. Качеството на снимките е малко лошо, ама телефона е кофти и въобще не може да снима.
                              Прикачени файлове
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Честито.Модел, в каква кутия ще го слагаш ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X