Някои хора се вживяват прекалено много във виртуалните си задължения ! - оплакване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се:Днес платих последната вноска по застраховката на колата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хваля се: След около два часа излизам в отпуск до 20.08., а в неделя заминаваме със съпругата ми и приятели за една седмица в Ахтопол. На почивка разбира се.Оплаквам се: Това ще е една от най-нискобюджетните почивки които сме имали. Какво да се прави - криза е!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Хваля се: След около два часа излизам в отпуск до 20.08., а в неделя заминаваме със съпругата ми и приятели за една седмица в Ахтопол. На почивка разбира се.Оплаквам се: Това ще е една от най-нискобюджетните почивки които сме имали. Какво да се прави - криза е!
Коментар
-
Оплаквам се: На обяд се пошегувах пред един колега, че мисля да паля колата и да си ходя. Е няма такава простотия - през 15-20мин. все намират за нещо да ме привикат началниците.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
emzo написа:Такива колеги ..... отписвай ги !Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:emzo написа:Такива колеги ..... отписвай ги !A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:Хваля се - в Несебър съм, гледката от терасата е страхотна, а и хванах фрий нет (защо не пробвах още първия ден на терасата )Времето е страхотно. Само днес след обяд преваля малко летен дъждец, който дори не успя да разгони плажуващите.Оплаквам се - повече от половината почивка вече мина...
Коментар
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар