Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak ти няма ли да се похвалиш или оплачеш? как мина изпита?

Коментар

rosi написа:
      fiatmaniak ти няма ли да се похвалиш или оплачеш? как мина изпита?
      Аз се оплаках преди няколко дни- скъсаха ме
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

е изтървала съм го значи-оплакването де

Коментар

хваля се :много весела вечер беше

Коментар

Вчера ходих да ми сменят филтрите на газовото.Извадиха ми и статистиката за работа.440 часа работа на газ и 35часа на бензин.За туй време никакви ядове с АГУ то.Туй ще да е хвалба.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Вчера ходих да ми сменят филтрите на газовото.Извадиха ми и статистиката за работа.440 часа работа на газ и 35часа на бензин.За туй време никакви ядове с АГУ то.Туй ще да е хвалба.
              супер кога ще почерпиш

Коментар

strajaro написа:
                krasio_79bs написа:
                супер кога ще почерпиш
                Надявам се на Копринка да стане тая работа,ама си трая че не се знае дали ще мога да долетя.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

дано дойдеш

Коментар

Хвалба - отново лягам да спя! Довечера - на срещичка. :D Ееех, живот ли бе, да го опишеш?
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Хваля се:1.Получих възможно най-големия букет цветя 2.Бях с възможно най-добрата компания 3.Получих най-хубавия марков парфюм Благодаря на бандата за подготовката, беше страхотна вечер!

Коментар

Айде и аз да се похваля,след три седмици жеги над 35 градуса най-после захладня.Нощеска изтряска един готин типично немски дъжд и още е облачно...ще се живее
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

blondi_74 написа:
                          Хваля се:1.Получих възможно най-големия букет цветя 2.Бях с възможно най-добрата компания 3.Получих най-хубавия марков парфюм Благодаря на бандата за подготовката, беше страхотна вечер!
                          Снимкииииииииииииииии! :D ...и с букета, и с парфюма, и с компанията!С подготовката и вечерта не щем снимки.
                          Ванга

Коментар

А ти що не качиш снимки от Портукалия )))Хвалба: бях за едно денонищие в Кипър. Оплакване: невероятна жега беше, а и бяхме по работа. Честно казано никак не бях впечатлен.

Коментар

Оплаквам се: Днес не е ден на Фиатите.Днес градусите на колата ме побъркаха, а на братовчедка ми Браво-то ремъка изчатка и всичко леш! В Италия ремонта няма смисъл и директно отива за мачкане. Освен 100 евро пътна помощ и 100 евро мачкане !!!

Коментар

Не можах да се наспя днес! Тука некви дзън хора ми разстроиха чакрите... Хвалба - много готина срещичка си спретнахме тази вечер. :D
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X