Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е стига бе, тъкмо спря.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

krasio_79bs написа:
      Princo написа:
      strajaro написа:
      то вали бре принко
      Не ми интересува.Казъл съм и точка,след има няма час-два паля и излитааааам ! :P
      Излиташ???По скоро ще трябва да доплуваш Навън е 18 градуса и не спряло да вали от вчера.Носи си нещо връхно за плажа.
      Ти уби всичко детско в мен. Ся викам там ша е топло и слънчево па то ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Времето е само за ракия и салатка.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Седи си тука ве рапончи :DХваля се - весело ми еОплаквам се - сънливо ми е, ша ти са не види и нощната тема .....
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

krasio_79bs написа:
            Eми значи ще ходя.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              krasio_79bs написа:
              Eми значи ще ходя.
              донеси малко модички

Коментар

Хвалба-регистрирах днес Либрето за 40 мин.

Коментар

willow75bg написа:
                  Хвалба-регистрирах днес Либрето за 40 мин.
                  Я пусни снимки да й се порадваме и ние .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да се похваля че най-после сме малко на почивка в Априлци.Лошото е че избирахме хотел с басейн , а то навънка е за яке
                    Brava 1.6 ELX

Коментар

Хваля се:- В много добро настроение съм- Вече съм в Xenon клуба - Пристигнаха ми спирачките и днес най-накрая ще ги сменя- В прекалено хубаво настоение съм, че да се оплача
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се - приключвам си работата, която трябваше да свърша преди да замина на мореХваля се - утре заминаваме за НесебърХваля се - времето го дават от понеделник слънчевоОплаквам се - все още съм болен от някакъв летен грип май, оправям се вече по малко, но все още ми е гадно.

Коментар

Плажа в началото на Несебър е перфектен, кристална вода и няма щипалчици
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
                            Хваля се - приключвам си работата, която трябваше да свърша преди да замина на мореХваля се - утре заминаваме за НесебърХваля се - времето го дават от понеделник слънчевоОплаквам се - все още съм болен от някакъв летен грип май, оправям се вече по малко, но все още ми е гадно.
                            хаххахха тва все едно аз съм го писала, само дето отивам утре в сланчев брqг
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                              Immortal написа:
                              Късметлии сте вие ,а аз след два ден пак съм на изпит и този път май ще ме скъсат, освен ако не науча 36 теми за два дни.Това не знам как ще стане като се има в предвид че или съм на лаптопа или на кафе, но ще се пробвам нищо не ми пречи.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

mims написа:
                                Immortal написа:
                                Телефонът ми го има при телефоните, ще се радвам да се видим.

Коментар

Working...
                                X