Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:coolboby написа:Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:fiatmaniak написа:coolboby написа:Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:coolboby написа:Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.
Коментар
-
хваля се: вчера смених предните джанти с нови гуми Toyo, нови накладки и дискове и съм много доволен от новото държание на пътя на пунталяка.оплаквам се: днес ми се наложи да пробвам новите спирачки човека просто реши да мине в лявата лента без мигач без нищо и ми сече пътя много брутално, а аз се бях напънал с 110 и даже си позволи да се изравни с мен после и да почне да ми се кара исках да сляза да му покажа каде му е лоста за мигачите лично ама човека не искаше да спре та избяга... МОЛЯ ВИ ПОЛЗВАИТЕ МИГАЧИ ДА НЕ СЕ ТРЕПЕМ КАТО КУЧЕТА ПО ПЪТИЩАТА!!!Haters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:хваля се: вчера смених предните джанти с нови гуми Toyo, нови накладки и дискове и съм много доволен от новото държание на пътя на пунталяка.оплаквам се: днес ми се наложи да пробвам новите спирачки човека просто реши да мине в лявата лента без мигач без нищо и ми сече пътя много брутално, а аз се бях напънал с 110 и даже си позволи да се изравни с мен после и да почне да ми се кара исках да сляза да му покажа каде му е лоста за мигачите лично ама човека не искаше да спре та избяга... МОЛЯ ВИ ПОЛЗВАИТЕ МИГАЧИ ДА НЕ СЕ ТРЕПЕМ КАТО КУЧЕТА ПО ПЪТИЩАТА!!!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар