Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    hvalba- v portugaliq sum!!!mnogo e got tuk!!!oplakvane- izturvah sre6tata v kiten!
    Да ти имам мъките ... аз съм с шарка ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ква шарка бре, Ичкин... аз се драпам цял ден кат откачен, така че мож и аз да съм лепнал, макар че май съм ги карал и подозирам некви насекоми, че са ме наяли докато си бах по селско...
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.

Коментар

coolboby написа:
          Оплаквам се: В голям филм се вкарах. Реших да изпера вертикалните щори в хола. Откачих ги от корниза и ги шибнах в пералнята. След като ги извадих бяха увити като свински черва. Прострях ги по някакъв начин на терасата и после дойде развръзката на филма...по краищата на щорите се бяха накъсали и подредбата беше трудна. Уж ги изгладих, но ефект голям нямаше. Сега вместо да са прави, щорите са леко накъдрени.
          Ако някой те пита защо са така , му кажи че са някъв нов вид щори и само богаташите си ги купуват. Хваля се: днес си залепих стикера на форума на колата.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хваля се :на китен беше супер или поне така ми казаха

Коментар

fiatmaniak написа:
              coolboby написа:
              Ако някой те пита защо са така , му кажи че са някъв нов вид щори и само богаташите си ги купуват. Хваля се: днес си залепих стикера на форума на колата.
              Никакъв друг вид. Направо са си римски щори. Така ще казваш.:D Жена ми иска да сменяме вертикалните с римски щори...Колега пиши на колко градуса ги изпра, пък дано и аз да постигна твоя ефект. :D
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хваля се:взех заплата

Коментар

ntodorov написа:
                  fiatmaniak написа:
                  coolboby написа:
                  Никакъв друг вид. Направо са си римски щори. Така ще казваш.:D Жена ми иска да сменяме вертикалните с римски щори...Колега пиши на колко градуса ги изпра, пък дано и аз да постигна твоя ефект. :D
                  30 градуса Правилното пране е навити на ролка и стегнати с ластик. Така, че хвърляй директно в пералнята без да се занимаваш да ги увиваш

Коментар

Днес качихме Вихрен :D Доста зор беше, но се справихме Много сме доволни!
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

coolboby написа:
                      Ако беше питал мамите в техния форум нямаше да сгрешиш как да ги изпереш.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хваля се: 1400 мнения
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Tornado написа:
                          coolboby написа:
                          Ако беше питал мамите в техния форум нямаше да сгрешиш как да ги изпереш.
                          Трябваше директно да се обадя на бившото си гадже, тя се занимава със щори, после ме руга, че не съм и звъннал

Коментар

Аз точно тва щях да те питам, няма ли няква мома да фърли едно рамо ... за да не се вкарваш във филми ... ама то ти самия си някъв филм...
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хваля се: вчера смених предните джанти с нови гуми Toyo, нови накладки и дискове и съм много доволен от новото държание на пътя на пунталяка.оплаквам се: днес ми се наложи да пробвам новите спирачки човека просто реши да мине в лявата лента без мигач без нищо и ми сече пътя много брутално, а аз се бях напънал с 110 и даже си позволи да се изравни с мен после и да почне да ми се кара исках да сляза да му покажа каде му е лоста за мигачите лично ама човека не искаше да спре та избяга... МОЛЯ ВИ ПОЛЗВАИТЕ МИГАЧИ ДА НЕ СЕ ТРЕПЕМ КАТО КУЧЕТА ПО ПЪТИЩАТА!!!
                              Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
                                хваля се: вчера смених предните джанти с нови гуми Toyo, нови накладки и дискове и съм много доволен от новото държание на пътя на пунталяка.оплаквам се: днес ми се наложи да пробвам новите спирачки човека просто реши да мине в лявата лента без мигач без нищо и ми сече пътя много брутално, а аз се бях напънал с 110 и даже си позволи да се изравни с мен после и да почне да ми се кара исках да сляза да му покажа каде му е лоста за мигачите лично ама човека не искаше да спре та избяга... МОЛЯ ВИ ПОЛЗВАИТЕ МИГАЧИ ДА НЕ СЕ ТРЕПЕМ КАТО КУЧЕТА ПО ПЪТИЩАТА!!!
                                Колега, какви дискове и накладки сложи
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X