Хваля се: от утре съм в отпуск 2 седмици Напълних резервоара с V power racing, измих колата, сложих й новите стелки и сме готови да отпътувамеОплаквам се: за съжаление няма да можем да дойдем на Китен, че сме организирали нещо в съвсем друга посока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля че вече имам компресор на климатика от HGT. Колко ли конски сили добавя Оплаквам се: Доста скъпичко излезе , но поне дадоха някаква гаранция.Продължавам да се оплаквам : Ремонта доникъде не съм го докарал , а пък отпуската мина половината , а и на почивка трябва да се ходи ...Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Tornado написа:Оплаквам се скарата гръмна,програматора на пералнята и той и Китен ще го гледаме през крив макарон.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Tornado написа:Оплаквам се скарата гръмна,програматора на пералнята и той и Китен ще го гледаме през крив макарон.
Коментар
-
Вече сме на Банско........отпускащо и релаксиращо Има само един проблем..........бебо ни липсва доста;(Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
оплаквам се: вчера сутринта се събудих болна - боли ме гърлото и съм мн отпаднала, въпреки това цял ден обикалях автосалоните в Пловдив и ...оплаквам се: не намерих читаво Пунто HGT. Открих само две ... едното беше лом отвсякъде, а другото мн тунинговано, ниско и скъпо. Почти във всеки автосалон ме разубеждаваха от това ми желание, като целта не им беше да ме накарат да купя някое от скопените им, а май да ми направят добро ... ;(оплаквам се: днес съм по-болна и по-тъжна ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплаквам се, че вчера тръгвайки със Стилото за Троян след няколко километра нещо взе да се чува от време на време едно дразнещо скърцане .Спрях ,оглеждах и нищо видимо не видях . Върнах се пак в Ловеч криво-ляво се добрах до жилището си . Палнахме другата кола и си свършихме работата . Похвалвам се, че днеска отстраних проблема , а той е бил адски тъп.Оказа се че пролетта при смяната на зимните ми гуми с летни от лявата страна на колата момчето не е затегнало както трябва и двете джанти и имаше по един почти развил се болт, а другите бяха разхлабени . От дясната страна бяха добре стегнати . Спомням си, че при смяната на гумите две момчета извършваха тая операция единия от лявата страна , а другия от дясната . Та това момче от лявата страна е подходило мърляшки. Интересно, че аз доста километри минах за тия месеци от смяната им, но понеже винаги сме били в колата само аз и съпругата и натоварването е било по малко , а вчера натоварих още двама пътника и изглежда за това вчера си показа кусура . Та извода който си правя ,че не бива никога да се разчита на майстори , а трябва и след тях проверка да се прави за по сигурно.
Коментар
-
Хваля се:Бях на среща в Китен.Оплаквам се: Изгорях и сега света ми е крив.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар