Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз се хваля, че се наспах. Има и оплакване: Кризата ме хвана, но поне е само до утре
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се: Термина на жена ми беше на 21-ви а бебето още не ще да излиза
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
        Термина е много плаващо понятие. Не се притеснявай.Чакаме тема брат.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

_жоро_ написа:
          Наистина колега, спокойно няма място за притеснение. Жената като заражда термина и’ беше на 1 число, а малкия се роди на 11-ти. Всичко мина като по вода :D . Тия термини май май много не ги смятат като хората.

Коментар

хваля се:сигурно от месец едва вчера и днес се наспивам като хората.то все се пада или да съм първа смяна или някой да ме сабуди рано сутрин.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Имам си фиш, имам си номер, серия, всичко си имам. От 19 си го имам.Сайт си имам - http://fish.mvr.bg/ , на който данните са актуални към 23.06.2010 17:30 българско време.Искам да си го платя, но:Не е намерен фиш с този номер, серия и сума E kak да спонсорирам държавата ? - оплакване
              Прикачени файлове
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Имам си фиш, имам си номер, серия, всичко си имам. От 19 си го имам.Сайт си имам - http://fish.mvr.bg/ , на който данните са актуални към 23.06.2010 17:30 българско време.Искам да си го платя, но:Не е намерен фиш с този номер, серия и сума E kak да спонсорирам държавата ? - оплакване
                Може да минеш метър - това си е за хвалене бе колега :D
                N.Y. State of Mind

Коментар

Да бе, те са под номера, няма оттърване, ама някой мързелив оператор си чопли носа и още не го е въвел.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - само срещу една свирка получих интернет! Ама още не съм се "издължила"! Оплакване - тази година ще пропусна втора среща на форума! Още едно - съседите 4-ти ден правят ремонт и не мога да се наспя, а като не съм се наспала - съм способна на убийства! Хвалба - докато нямах нет, наблегнах яко на книжките.Още една - остават само 3 дни до жадуваната ми ваканция!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Очакваме и Ванката да се похвали че си е прибрал дълговете.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ванга

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Аз тъй като чета, оставам с впечатление, че не Ванката има да си прибира дългове, а интернет оператора

Коментар

:D А, добре дошла! Ти пак си получила нещо! Нали знаеш вица, дето една "труженичка" направила ту-туут само колкото да сложи нещо в устата! Криза!

Коментар

Immortal написа:
                              krasio_79bs написа:
                              Аз тъй като чета, оставам с впечатление, че не Ванката има да си прибира дългове, а интернет оператора
                              Мне, не четеш внимателно! Операторът няма как да пусне нет, ако не му се плати, а човекът с парите е Ванката...тъй че... , както и да го погледнеш - той е ищецът!Дидо (Руди), благодаря за "посрещането", ама аз само наминавам. В понеделник изчезвам за две седмици. :D Юхуууууу!!
                              Ванга

Коментар

хвалясе :утре почивам

Коментар

Working...
                                X