И аз се хваля, че се наспах. Има и оплакване: Кризата ме хвана, но поне е само до утре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: Термина на жена ми беше на 21-ви а бебето още не ще да излизаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Оплаквам се: Термина на жена ми беше на 21-ви а бебето още не ще да излизаManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
_жоро_ написа:Оплаквам се: Термина на жена ми беше на 21-ви а бебето още не ще да излиза
Коментар
-
Имам си фиш, имам си номер, серия, всичко си имам. От 19 си го имам.Сайт си имам - http://fish.mvr.bg/ , на който данните са актуални към 23.06.2010 17:30 българско време.Искам да си го платя, но:Не е намерен фиш с този номер, серия и сума E kak да спонсорирам държавата ? - оплакванеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Имам си фиш, имам си номер, серия, всичко си имам. От 19 си го имам.Сайт си имам - http://fish.mvr.bg/ , на който данните са актуални към 23.06.2010 17:30 българско време.Искам да си го платя, но:Не е намерен фиш с този номер, серия и сума E kak да спонсорирам държавата ? - оплакванеN.Y. State of Mind
Коментар
-
Хвалба - само срещу една свирка получих интернет! Ама още не съм се "издължила"! Оплакване - тази година ще пропусна втора среща на форума! Още едно - съседите 4-ти ден правят ремонт и не мога да се наспя, а като не съм се наспала - съм способна на убийства! Хвалба - докато нямах нет, наблегнах яко на книжките.Още една - остават само 3 дни до жадуваната ми ваканция!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:krasio_79bs написа:Очакваме и Ванката да се похвали че си е прибрал дълговете."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар