Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    Честито и от мен ! Адски много кефи мъника! И аз съм се замисляла, но не ми достигна куража ...
    спокойно може да не се притесняваш този е втория който е покрай мен сестра ми има по новия модел а миналия месец си поръча смарт BRABUS най-новия направо е уникален а и този определено си струва ако не е друго алфата преди градско правеше 9/100 в софия а този смърф около 4.5/100 смятай за една година колко $$$$$ се спестяват иначе благодарим на всички
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

оплаквам се: в суперскапано настроение съм тази вечер не ми се обяснява защо, ама се надявам тези дни да ми мине

Коментар

жалко блонди

Коментар

Хваля се: Днес цял ден обикалqх ФлоренцияОплаквам се: Умалях да обикалям и се прибрах

Коментар

coolboby написа:
            Хваля се: Днес цял ден обикалqх ФлоренцияОплаквам се: Умалях да обикалям и се прибрах
            Да ти имам оплакването на тебе
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Oплаквам се - спи ми се, двойно кафе не ме събужда, явно съм се преуморил.Днес няма да работя, само ще спамя ........, ааааа давам съвети п.с. шефе нали не четеш форума ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля : Горд собственик на Фиат Браво 1.9 JTD, 2000 година, сребрист, с доста екстрички

Коментар

Ами вземи покажи снимки де
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Ами вземи покажи снимки де
                    Kaто искаш снимки поне му честити придобивката на колегата. Остават още 8 дни до срещата в Китен. - За мен това е оплакване, защото искам вече да съм на път.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Тънък намек за отделна тема Стотици хиляди безаварийни километри, но първо снимките To добре, че има още 8 дни, че с това време ще минем без плаж.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        To добре, че има още 8 дни, че с това време ще минем без плаж.
                        Плажа не ме блазни толкова, колкото това, че искам да се махна от всичко и да се отдам на релакс в компанията на ’Убави ’ора
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ето линк за снимката, че тук не ми я приема В дясно се вижда БравАта на сестра ми http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...jMTPSqeopF.JPG

Коментар

Да се похваля - миналата седмица бях в Хамбург за 4 ни. Да се оплача - тая седмица съм отново тук за неопределено време
                            N.Y. State of Mind

Коментар

Хвалба: Доредих се до концерта на Рамщайн Оплакване: Не видях Manowar, но чух че май не са били нещо толкова добро.
                              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                              ...and justice for all

Коментар

Наспах се като хората - хвалба.Лято ли е , есен ли е вън ? - оплакване.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X