emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
naskobg написа:Айде и аз да се похваля http://www.bnews.bg/article-11250Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
naskobg написа:Айде и аз да се похваля http://www.bnews.bg/article-11250
Коментар
-
krasio_79bs написа:naskobg написа:Айде и аз да се похваля http://www.bnews.bg/article-11250Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Похвала или оплакване е моето - гледам , нещо виси на огледалото Отивам и какво да видя - "Почетна оферта за Рено ветерани - 48 лв масло 10в40,филтър,труд и 20% отстъпка на другите части" . Като нямам предна емблема , значи ли , че ме бъркат с Рено Ауто италия няма ли да пускат такива промоцийкиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
blondi_74
Оплаквам се : стражаро буди невинните хора рано сутрин с дива музика от собственото им радио направо умирам за сън..
Коментар
-
Не става ясно каква е твоята ситуация, но ако е било в населено място има вариант да си бил невинен и да се обжалва.Колега от форум написа:Пътувам от Русе за София. Влизам в Богров като се движа в лявата лента на пътното платно. Маркировката е единична непрекъсната линия. Спазвам ограничението на скороста от 40 км/ч, обозначено с пътен знак. В населеното място има знак B24, забраняващ изпреварването. Спират ме служители на МВР и искат да ми съставят АКТ за изпреварване при наличие на споменатия знак и несъобразяване с маркировка M1. Из закона за движение по пътищата:Член 15: т.2, подточка 2:Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента.(2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи:1. на пътно платно с три и повече пътни ленти за движение в една посока, когато техният брой специално е обозначен с пътен знак;2. в населените места, на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка;* това правило не се прилага на автомагистрали и пътища, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост, по-голяма от 80 км/ч;*пътната маркировка за обозначаване на ленти може да бъде единична прекъсната или непрекъсната.Пътен знак B24:В24 "Забранено е изпреварването на моторни превозни средства, с изключение на мотопеди и мотоциклети без кош"Аз навлизам в населено място в лявата лента, в момента в който изпреварвам. След пресичане на табелата, обозначаваща начало на населено място позовавайки се на ЗДП аз се движа в удобна за мен лента. Знак B24 ЗАБРАНЯВА ИЗПРЕВАРВАНЕТО, А НЕ ЗАДЪЛЖАВА ВОДАЧА ДА СЕ ДВИЖИ НАЙ-ВДЯСНО. ТОВА СЕ ОКАЗВА С ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАБЕЛА. Този знак в населено място не означава нищо и е безмислен там. Има го още и в Луковит.Ако някой го хванат с такова "НАРУШЕНИЕ" да знае как да се спаси.Дано съм бил полезен на всички колеги.И Шофирайте разумно!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар