Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мноо яка снимка, с к’во си снимал ?Не ми казавай, че е с телео ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:1. Вече по колата няма какво да ме дразни, смених каквото трябваше.2. Утре пътувам за морето - 10 ДЕНА ще почивам :D :D :D
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

emzo написа:
        Мноо яка снимка, с к’во си снимал ?Не ми казавай, че е с телео ?
        Точно с телефона Нокиа 5800 3.2пиксела
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Добре де и аз имам същата тухла и снима 3 пъти по-зле - оплаквам сеЯвно си по-добър папарак от мене - хваля те
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се - след работа заминаваме за балкана.Пак се хваля - до THE BIG FOUR остават само 4 дена, нямам търпение да видя на една сцена ANTHRAX, MEGADETH, SLAYER и METALLICA!!!

Коментар

много се оплаквам: приятелят ми почна доста да ревнува и се опитва да ми ораничи посещенията тук във форума. Чувствам се адски тъпо, щото няма причина да ревнува и същевременно се дразня, щото тъкмо си намерих пространство в нета, където се чувствам добре и той веднага ще ми развали всичко.още повече се оплаквам : луд карък съм майна - тъкмо събрах парички за боя на Пунтичко и скапаният бояджия заминал за Англия, плаче ми се ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                много се оплаквам: приятелят ми почна доста да ревнува и се опитва да ми ораничи посещенията тук във форума. Чувствам се адски тъпо, щото няма причина да ревнува и същевременно се дразня, щото тъкмо си намерих пространство в нета, където се чувствам добре и той веднага ще ми развали всичко.още повече се оплаквам : луд карък съм майна - тъкмо събрах парички за боя на Пунтичко и скапаният бояджия заминал за Англия, плаче ми се ...
                Това с ограниченията не е добре. Трябва да има свобода един човек. Пусни някого ако обичаш, той ще прецени кое е правилно и добро и кое не е и ако те обича той ще се върне Една камара глупости могат да се изпишат за това, но на практика е трудно.Оплаквам се: трябва да стягам багаж, а много мразя да правя това!Хваля се: Утре отивам на почивка в Италия

Коментар

emzo написа:
                  Добре де и аз имам същата тухла и снима 3 пъти по-зле - оплаквам сеЯвно си по-добър папарак от мене - хваля те
                  Поиграй си малко с настройките.Моя е на авто настройки и що годе прави прилични снимки.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

mims написа:
                    Това с ревнуването никога не съм го разбирал. Ако ти няма доверие, и те ревнува от такива неща като форуми и фейсбуци... ЗАРЯЗВАЙ ГО!!!! Ще си патиш впоследствие, когато нещата станат много по-сложни (деца, жилища и т.н.). Мъжете ревнуват, когато не обичат истински.С моята жена сме вече 12 години заедно. Никога не съм я ревнувал от каквото и да било. Никога не сме имали препирня на тема ревност.Виждал съм много неща, и винаги където има ревност, нещата не са на добре.Според мен - бягай навреме.

Коментар

Дидо, много опростено тълкувание даваш на ревността. От ревност се извършват дори и убийства, а ако вярваме на митологията, са избухвали и войни. Всеки е преживявал любовни разочарования и знае колко боли. И в такива моменти бушуват много чувства: на обида, на ревност, на самосъжаление, понякога на омраза.Аз не ревнувам или може би с времето съм се научил да не ревнувам. Когато съм се чувствал нежелан или съм констатирал, че са ме лъгали, просто си тръгвам незабавно и забравям. Без скандали, без сцени и тежки разговори. Така запазваш достойнството си и е по-лесно. В крайна сметка хубавите жени никога няма да свършат.А сега нещо баш по темата за похвали и оплаквания: Спечелих печалба от Държавната лотария-кърпа (предположих плажна) с логото на лотарията. Оказа се най-обикновен пешкир, ни повече, ни по-малко . И едно истинско оплакване: не мога да си харесам кола до 5000 лв. в региона на Пазарджик и 100-ина километра наоколо. Всички коли (най-вече ланча либра комби), които гледах, си плачат за сериозни неотложни ремонти. Освен това не видях либра комби, която да е със здрав пластмасовия елемент, който е закрепен за ръба на багажника и покрива и резервната гума. Изключително тъпо е измислен, по-тъпо дори и от тънката кора, с която е покрита резервната гума на мареа. И всички обяви без изключение лъжат за годината на производство с една или дори 2 години. Гледайте какво пише на джама и няма да сбъркате! "Нови гуми" в обявите означава, че колата има гуми, които може би няма да се разпаднат при първото шофиране, просто да знаете. Може ли най-наточената либра в мобиле да е без акумулатор, вероятно за да не решиш случайно да я пробваш преди да платиш? Може. Такива работи, автоджамбазки... :D
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Immortal написа:
                        mims написа:
                        Това с ревнуването никога не съм го разбирал. Ако ти няма доверие, и те ревнува от такива неща като форуми и фейсбуци... ЗАРЯЗВАЙ ГО!!!! Ще си патиш впоследствие, когато нещата станат много по-сложни (деца, жилища и т.н.). Мъжете ревнуват, когато не обичат истински.С моята жена сме вече 12 години заедно. Никога не съм я ревнувал от каквото и да било. Никога не сме имали препирня на тема ревност.Виждал съм много неща, и винаги където има ревност, нещата не са на добре.Според мен - бягай навреме.
                        Не искам да го зарязвам, защото си го обичам, но наистина започнах яко да се нервя. Принципно знам, че е ревнив, но аз не давам поводи. Просто съм по-комуникативна от двамата. Баси днес ми е толкова крив ден ...
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплаквам се: от днес ни спряха скайпа на работата

Коментар

Затуй ли си офлайн бре ?Лоши шефове, аз работя по скайп, така че ......
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sasho_izgrev написа:
                              оплаквам се: от днес ни спряха скайпа на работата
                              Ползвай този WEB клиент, няма спиране: https://imo.im/
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake - че то това ме кефи повече от самия скайп.Респект !
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X