Мноо яка снимка, с к’во си снимал ?Не ми казавай, че е с телео ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се:1. Вече по колата няма какво да ме дразни, смених каквото трябваше.2. Утре пътувам за морето - 10 ДЕНА ще почивам :D :D :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Humppa
Хваля се - след работа заминаваме за балкана.Пак се хваля - до THE BIG FOUR остават само 4 дена, нямам търпение да видя на една сцена ANTHRAX, MEGADETH, SLAYER и METALLICA!!!
Коментар
-
много се оплаквам: приятелят ми почна доста да ревнува и се опитва да ми ораничи посещенията тук във форума. Чувствам се адски тъпо, щото няма причина да ревнува и същевременно се дразня, щото тъкмо си намерих пространство в нета, където се чувствам добре и той веднага ще ми развали всичко.още повече се оплаквам : луд карък съм майна - тъкмо събрах парички за боя на Пунтичко и скапаният бояджия заминал за Англия, плаче ми се ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:много се оплаквам: приятелят ми почна доста да ревнува и се опитва да ми ораничи посещенията тук във форума. Чувствам се адски тъпо, щото няма причина да ревнува и същевременно се дразня, щото тъкмо си намерих пространство в нета, където се чувствам добре и той веднага ще ми развали всичко.още повече се оплаквам : луд карък съм майна - тъкмо събрах парички за боя на Пунтичко и скапаният бояджия заминал за Англия, плаче ми се ...
Коментар
-
mims написа:много се оплаквам: приятелят ми почна доста да ревнува и се опитва да ми ораничи посещенията тук във форума. Чувствам се адски тъпо, щото няма причина да ревнува и същевременно се дразня, щото тъкмо си намерих пространство в нета, където се чувствам добре и той веднага ще ми развали всичко.още повече се оплаквам : луд карък съм майна - тъкмо събрах парички за боя на Пунтичко и скапаният бояджия заминал за Англия, плаче ми се ...
Коментар
-
Дидо, много опростено тълкувание даваш на ревността. От ревност се извършват дори и убийства, а ако вярваме на митологията, са избухвали и войни. Всеки е преживявал любовни разочарования и знае колко боли. И в такива моменти бушуват много чувства: на обида, на ревност, на самосъжаление, понякога на омраза.Аз не ревнувам или може би с времето съм се научил да не ревнувам. Когато съм се чувствал нежелан или съм констатирал, че са ме лъгали, просто си тръгвам незабавно и забравям. Без скандали, без сцени и тежки разговори. Така запазваш достойнството си и е по-лесно. В крайна сметка хубавите жени никога няма да свършат.А сега нещо баш по темата за похвали и оплаквания: Спечелих печалба от Държавната лотария-кърпа (предположих плажна) с логото на лотарията. Оказа се най-обикновен пешкир, ни повече, ни по-малко . И едно истинско оплакване: не мога да си харесам кола до 5000 лв. в региона на Пазарджик и 100-ина километра наоколо. Всички коли (най-вече ланча либра комби), които гледах, си плачат за сериозни неотложни ремонти. Освен това не видях либра комби, която да е със здрав пластмасовия елемент, който е закрепен за ръба на багажника и покрива и резервната гума. Изключително тъпо е измислен, по-тъпо дори и от тънката кора, с която е покрита резервната гума на мареа. И всички обяви без изключение лъжат за годината на производство с една или дори 2 години. Гледайте какво пише на джама и няма да сбъркате! "Нови гуми" в обявите означава, че колата има гуми, които може би няма да се разпаднат при първото шофиране, просто да знаете. Може ли най-наточената либра в мобиле да е без акумулатор, вероятно за да не решиш случайно да я пробваш преди да платиш? Може. Такива работи, автоджамбазки... :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:mims написа:много се оплаквам: приятелят ми почна доста да ревнува и се опитва да ми ораничи посещенията тук във форума. Чувствам се адски тъпо, щото няма причина да ревнува и същевременно се дразня, щото тъкмо си намерих пространство в нета, където се чувствам добре и той веднага ще ми развали всичко.още повече се оплаквам : луд карък съм майна - тъкмо събрах парички за боя на Пунтичко и скапаният бояджия заминал за Англия, плаче ми се ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
sasho_izgrev написа:оплаквам се: от днес ни спряха скайпа на работатаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар