Надуших думите "каки" и веднага ми настръхнаха ушите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: тази вечер съм дежурен и няма да мога да мигна цяла нощ.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплакване: Държавата ме осъди да платя глоба 500лв.(не е нищо свързано с коли, уточнявам за да не бъда нападнат) и заедно с разходите по адвокат и ходенето до София 2 пъти заформихме около 1200лв за оня дето духа.Хваля се: излизам отпуска почти 1 месец и ще си я прекарам главно в Созопол на една къща на плажа.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Оплакване: Днес получих призовка да ходя до Добрич да си вземам акт за превишена скорост Засекли са ме март месец в едно село с 82км....работата е там, че аз в това село винаги карам внимателно и ми се струва, че ще изкупвам чужди греховеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
blondi_74
Оплаквам се: напоследък работя без почивка и се очертава да е така до края на седмицата, дано не ми се размине и Копринка
Коментар
-
iee написа:Оплакване: Днес получих призовка да ходя до Добрич да си вземам акт за превишена скорост Засекли са ме март месец в едно село с 82км....работата е там, че аз в това село винаги карам внимателно и ми се струва, че ще изкупвам чужди греховеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар