Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: взех си и последния изпит )))

Коментар

mims написа:
      еееее от базик не разбиратеоставете ме да се изживявам като кака :D
      дадено

Коментар

mims написа:
        Да разбирам и съм съгласна, че малките доста помагат. Аз се пошегувах и вложих друг смисъл Малки, големи - всички сме хора и важното е да се разбираме
        Вярно е, това е основното,между другото кога ще дойдеш до Ст.Загора да пием по едно мартини

Коментар

blondi_74 написа:
          mims написа:
          Да разбирам и съм съгласна, че малките доста помагат. Аз се пошегувах и вложих друг смисъл Малки, големи - всички сме хора и важното е да се разбираме
          Вярно е, това е основното,между другото кога ще дойдеш до Ст.Загора да пием по едно мартини
          стига пи спри се

Коментар

blondi_74 написа:
            mims написа:
            Нека ми минат дертовете покрай работата, че откачам вече и за да не спамя :оплаквам се : Аутоиталия са скапаняци ( или аз попаднах в гадните епизоди на сериала )
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплакване 1: Нямам с какво да се похваля;Оплакване 2: Имам много да се оплаквам;Оплакване 3: Вчера с последните 1.70лв. си взех 1л. бира(не бях си позволявал това удоволствие от около месец). Не можах да изпия и половината. Докато гонех децата в парка, други лапетии Взели, че я изляли в пясъчника. Бесен съм. И като си помисля, че с тези пари можех да взема нещо на децата ме хваща още повече яд.Оплакване 4: Скоро т.1 и т.2 няма да се променят.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хваля се : сега се връщам от фитнес и съм се напомпал много здраво. Лошото е че не мога да си напомпам така и мозъка че бая издишам там.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ще ставам баща за 2ри път декември месец имам син на 7 години, на есен ще е ученик

Коментар

честито на всички бъдещи татковци

Коментар

fiatmaniak написа:
                      Хваля се : сега се връщам от фитнес и съм се напомпал много здраво. Лошото е че не мога да си напомпам така и мозъка че бая издишам там.
                      напомпал се бил ... :D къде ходиш на фитнес?

Коментар

mnpenchev написа:
                        Ще ставам баща за 2ри път декември месец имам син на 7 години, на есен ще е ученик
                        Честито Мартине.Дано всичко мине по вода и да се радваш на следващият наследник.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

mims написа:
                          fiatmaniak написа:
                          напомпал се бил ... :D къде ходиш на фитнес?
                          Е София нали по цяла седмица съм тук че даскало ме чака.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

оплаквам се : винаги се получава следното нещо при мен - клатя си краката по цял ден и се ровя из форума и последните два работни часа лудвам, защото изкачат сума неща, които не търпят отлагане, сякаш от нищото ! Много, ама много мразя така ... Хайде оплаках се, сега почвам.

Коментар

Мм тва е много гадно! Лошото е, че ми звучи адски познато.Обаче пък в момента, в който стане 17:30/примерно/ може да си кажеш баста и готово! Аз вече така правя и се чувствам мнооого добре, щото и утре е ден!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                                Мм тва е много гадно! Лошото е, че ми звучи адски познато.Обаче пък в момента, в който стане 17:30/примерно/ може да си кажеш баста и готово! Аз вече така правя и се чувствам мнооого добре, щото и утре е ден!
                                Не е точно така, защото ако клиентът дойде утре в 9:30 и аз не съм готова ....оплаквам се : положението става все по-гадно, на предела на възможностите и нервите си съм ...

Коментар

Working...
                                X