Хвалба: взех си и последния изпит )))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
mims написа:Да разбирам и съм съгласна, че малките доста помагат. Аз се пошегувах и вложих друг смисъл Малки, големи - всички сме хора и важното е да се разбираме
Коментар
-
blondi_74 написа:mims написа:Да разбирам и съм съгласна, че малките доста помагат. Аз се пошегувах и вложих друг смисъл Малки, големи - всички сме хора и важното е да се разбирамеPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплакване 1: Нямам с какво да се похваля;Оплакване 2: Имам много да се оплаквам;Оплакване 3: Вчера с последните 1.70лв. си взех 1л. бира(не бях си позволявал това удоволствие от около месец). Не можах да изпия и половината. Докато гонех децата в парка, други лапетии Взели, че я изляли в пясъчника. Бесен съм. И като си помисля, че с тези пари можех да взема нещо на децата ме хваща още повече яд.Оплакване 4: Скоро т.1 и т.2 няма да се променят.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хваля се : сега се връщам от фитнес и съм се напомпал много здраво. Лошото е че не мога да си напомпам така и мозъка че бая издишам там.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
mnpenchev
-
floks
-
fiatmaniak написа:Хваля се : сега се връщам от фитнес и съм се напомпал много здраво. Лошото е че не мога да си напомпам така и мозъка че бая издишам там.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
mims написа:fiatmaniak написа:Хваля се : сега се връщам от фитнес и съм се напомпал много здраво. Лошото е че не мога да си напомпам така и мозъка че бая издишам там.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
оплаквам се : винаги се получава следното нещо при мен - клатя си краката по цял ден и се ровя из форума и последните два работни часа лудвам, защото изкачат сума неща, които не търпят отлагане, сякаш от нищото ! Много, ама много мразя така ... Хайде оплаках се, сега почвам.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
-
Мм тва е много гадно! Лошото е, че ми звучи адски познато.Обаче пък в момента, в който стане 17:30/примерно/ може да си кажеш баста и готово! Аз вече така правя и се чувствам мнооого добре, щото и утре е ден!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Мм тва е много гадно! Лошото е, че ми звучи адски познато.Обаче пък в момента, в който стане 17:30/примерно/ може да си кажеш баста и готово! Аз вече така правя и се чувствам мнооого добре, щото и утре е ден!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар