Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Inessita написа:
    Утре съм на работа - редовен работен ден. Търся темата за летните гуми, но нищо не намирам в тази невероятна търсачка
    Какво толкова за летните гуми?
    Явор Митев написа:
    А аз пак вдигам Т. И не ми се живее. Адски отпаднал. Сополи здраво......задръстен съм отвсякъде. Аман вече....
    Ами отпуши се де кво си се задръстил толкова?Аз ако започна да се оплаквам трябва собствена тема да направя.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплаквам се: Навън е пусто, жива душа няма! Аз обаче съм на работа
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хваля се: Най-накрая ми остана свободен ден да си подготвя джантите за пръскне
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

хваля се: мрежата ни е прочистена, компа ми е преинсталиран и е бърз кат финикиец- дори по-бърз от Пунтото :D
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

На работа съм днес.... редовно, без двойни надници... ужас

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
            ex:Opel Kadett 1.3
            ex:Fiat 125p
            ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
              на нас ни се размина на косъм стоенето цял денбаси ужаса имам чувството, че частниците не са българи... пфуууу
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Lestat написа:
                Ако те успокоява не си сам
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

оплаквам се: даааа и аз сам нa работа .... F*CK
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

хваля се : магазинът, който ще отваряме в събота го подреждаме и става страхотно и макар, че работим днес персонала работи с усмивка и много настроение !
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И аз съм на бачкане. Плътно до 20:00
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

mims написа:
                        Lestat написа:
                        на нас ни се размина на косъм стоенето цял денбаси ужаса имам чувството, че частниците не са българи... пфуууу
                        Това е доста меко казано, тази вечер шефа беше обезумял от яд че нямало достатъчен оборот.На отговора че все пак днес е празник при това НАЦИОНАЛЕН, отговора му беше "че какъв празник е днес и кой въобще го празнува?"На такива хора честно казано и разстрел им е малко .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За старото поколение единствения национален празник си остава "Девети септември"... ко да кажа.Оплаквам се: Днес се разхождахме с приятели. Попитах щерка им, какво е станало на днешната дата. Отговорът й ме изуми: " Ми май сме се освободили от някакво робство" "Какво робство?" - " Мииии, византийско май беше!"Става въпрос за момиче в 5-ти клас, учещо в долните класове на елитно за града ни училище (в което на времето съм завършил и аз), при това с 6-ца по история...Без думи останах просто! Хваля се: Днес почти целия ден бяхме навън - беше напекло едно хубаво слънчице... целия град се беше изсипал по улиците и в парка...

Коментар

Lestat написа:
                            Какви ти двойни надници? Аз днес съм и без единичен. С две думи днешния ден беше аванта за шефовете, отгоре на всичко следобяда трябваше да правя някаква тъпа ревизия

Коментар

Хваля се: Вчера ме пуснаха от работа в 14 часаХваля се: Отидох и си оправих колата! Бравока се завърна и нямам думи да опиша радоста сиХваля се: Много добре си отпразнувахме 3-ти март с моята компанияОплаквам се: в 22:00 тъкмо ушихме байряка и дойдоха тъпите полицаи и ни казаха, че чак в районното се чуват музиките и красъците ни и ако не искаме да напише акт на заведението (което е на наш приятел) да сме намаляли музиката.Еми празник е бе мамаму стара, все едно да дойдат на нова година, да ти кажат, да намалиш музиката
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Стига сте ревали, поне имате работа!Аз не стига, че си гледам детето и взимам огромната сума от 240лв., ами сега фирмата ми фалира и ще ми спрат и тия пари!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X