хваля се : магазинът, който ще отваряме в събота го подреждаме и става страхотно и макар, че работим днес персонала работи с усмивка и много настроение !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
На работа съм днес.... редовно, без двойни надници... ужас
на нас ни се размина на косъм стоенето цял денбаси ужаса имам чувството, че частниците не са българи... пфуууу
Това е доста меко казано, тази вечер шефа беше обезумял от яд че нямало достатъчен оборот.На отговора че все пак днес е празник при това НАЦИОНАЛЕН, отговора му беше "че какъв празник е днес и кой въобще го празнува?"На такива хора честно казано и разстрел им е малко .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
За старото поколение единствения национален празник си остава "Девети септември"... ко да кажа.Оплаквам се: Днес се разхождахме с приятели. Попитах щерка им, какво е станало на днешната дата. Отговорът й ме изуми: " Ми май сме се освободили от някакво робство" "Какво робство?" - " Мииии, византийско май беше!"Става въпрос за момиче в 5-ти клас, учещо в долните класове на елитно за града ни училище (в което на времето съм завършил и аз), при това с 6-ца по история...Без думи останах просто! Хваля се: Днес почти целия ден бяхме навън - беше напекло едно хубаво слънчице... целия град се беше изсипал по улиците и в парка...
На работа съм днес.... редовно, без двойни надници... ужас
Какви ти двойни надници? Аз днес съм и без единичен. С две думи днешния ден беше аванта за шефовете, отгоре на всичко следобяда трябваше да правя някаква тъпа ревизия
Хваля се: Вчера ме пуснаха от работа в 14 часаХваля се: Отидох и си оправих колата! Бравока се завърна и нямам думи да опиша радоста сиХваля се: Много добре си отпразнувахме 3-ти март с моята компанияОплаквам се: в 22:00 тъкмо ушихме байряка и дойдоха тъпите полицаи и ни казаха, че чак в районното се чуват музиките и красъците ни и ако не искаме да напише акт на заведението (което е на наш приятел) да сме намаляли музиката.Еми празник е бе мамаму стара, все едно да дойдат на нова година, да ти кажат, да намалиш музиката
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Стига сте ревали, поне имате работа!Аз не стига, че си гледам детето и взимам огромната сума от 240лв., ами сега фирмата ми фалира и ще ми спрат и тия пари!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар