Оплаквам се: тази вечер съм дежурен и няма да мога да мигна цяла нощ.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Със здраве да си играеш с него Е, и да говориш де Хваля се - след снощи се убедих че Фичо на вода е като БТР - няма спиране Оплаквам се - а в петък го къпах и блестеше като нов
Със здраве да си играеш с него Е, и да говориш де Хваля се - след снощи се убедих че Фичо на вода е като БТР - няма спиране Оплаквам се - а в петък го къпах и блестеше като нов
Оплакване: Държавата ме осъди да платя глоба 500лв.(не е нищо свързано с коли, уточнявам за да не бъда нападнат) и заедно с разходите по адвокат и ходенето до София 2 пъти заформихме около 1200лв за оня дето духа.Хваля се: излизам отпуска почти 1 месец и ще си я прекарам главно в Созопол на една къща на плажа.
Оплакване: Днес получих призовка да ходя до Добрич да си вземам акт за превишена скорост Засекли са ме март месец в едно село с 82км....работата е там, че аз в това село винаги карам внимателно и ми се струва, че ще изкупвам чужди грехове
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Оплакване: Днес получих призовка да ходя до Добрич да си вземам акт за превишена скорост Засекли са ме март месец в едно село с 82км....работата е там, че аз в това село винаги карам внимателно и ми се струва, че ще изкупвам чужди грехове
стожер?
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар