Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    blondi_74 написа:
    strajaro написа:
    blondi_74 написа:
    Оплаквам се:много ми се ходи на море, а няма кога
    утре
    Пак се оплаквам: няма с кого
    аз ще дойда
    ок, утре или в неделя, ще се хваля като се върна

Коментар

Хвалба.Дано да е истина.
      Борисов: Страната ни се отказва от Бургас-Александруполис
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Не, по-рано четох, че Русия се отказва

Коментар

Оплаквам се-заплата ми свърши за една седмицаХваля се-започва световното,жената е на работа през уикенда,децата при бабите,ще гледам мачовете на спокойствие.
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

хваля се : направих първата си добра сделкаоплаквам се : побеля ми косата от дертове покрай нея, хора наистина ще изперкамоплаквам се : и утре съм на работа, а имам спешна нужда от почивка
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Humppa написа:
              Не, по-рано четох, че Русия се отказва
              А сега де...
              Трайчо Трайков отрече думите на Борисов: Не се отказваме от Бургас - Александруполис
              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3049751
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

mims, ако всички дилъри се изморяваш от една сделка, започвам да разбирам защо има толкова малко нови Фиати. Приеми го като майтап Хвалба: може и да ми се отвори парашута за моренце с приятели

Коментар

всичко приемам вече ... лудницата е пълнахвалба : на път за вкъщи с колежката се заиграхме на пътя, тя кара по-добре, но ПунтиЧко е по-пъргаво - беше мн яко
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: нета ми прекъсва много неприятно, като пиша нещо в скайпа , уж е пуснат, а хората го получават след десет минути.

Коментар

blondi_74 написа:
                      Оплаквам се: нета ми прекъсва много неприятно, като пиша нещо в скайпа , уж е пуснат, а хората го получават след десет минути.
                      Десет минути е идеално, на мен не ми мърдат 30 минути за отваране на една страница, което си е доста голямо оплакване.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се:Днес се скъсах от бачкане!Хваля се:Утре ще разпусна към Междени.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ади и аз да се похваля! Вчера с Живето бяхме на самотно плажче. Аз и тя - двамата сами. Биричка, Шаде, спокойствие, морски прибой.И да се оплача - вече съм почернял и приличам на мангал!

Коментар

///// написа:
                            Ади и аз да се похваля! Вчера с Живето бяхме на самотно плажче. Аз и тя - двамата сами. Биричка, Шаде, спокойствие, морски прибой.И да се оплача - вече съм почернял и приличам на мангал!
                            Супер!Завиждам ти благородно за което!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се: Делтичката направи за пръв път поразия... Станало нещо на хидравликата, разсвирила се, хвърлила маслото. След първоначалния оглед мисля че е помпата хидравличната... Това в Пловдив, точно брат ми като е тръгнал да се прибира след успешното дипломиране.... Прескочих набързо до Пловдив да го взема, а в понеделник ще ходим да правим колата.Хваля се: Брат ми се дипломира и той най-накрая

Коментар

Хвалба: след няколко седмици без музика в колата, от днес съм горд собственик на това: http://www.kenwood.eu/products/car/r...644UY/details/ .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X