Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

strajaro написа:
    хваля се събота съм на сватба
    И аз така, само че аз се оплаквам. Ще бъда там да снимам, а не да ям и да пия
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

не знам още дали да се хваля или да се оплаквам, ще си променям прическата и после ще кажа.....

Коментар

blondi_74 написа:
        не знам още дали да се хваля или да се оплаквам, ще си променям прическата и после ще кажа.....
        ама и да ни покажеш
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплаквам се: пак ме подгони нервата - неспокойно, напрегнато и раздразнително ми е ! Онва с рогата се събуди пфффф

Коментар

mims написа:
            оплаквам се: пак ме подгони нервата - неспокойно, напрегнато и раздразнително ми е ! Онва с рогата се събуди пфффф
            Надявам се "онова с рогата" да не се отнася за приятелят ти. :D
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се: Утре чакам да ми дойдат: Hertz DCX 130 Pioneer DEH-1220MP Някой да има впечатления?
              Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
              Jim Morrison

Коментар

krasio_79bs написа:
                mims написа:
                Надявам се "онова с рогата" да не се отнася за приятелят ти. :D
                хахаххаха разбира се, че не ! Онва с рогата е дяволчето в мен ...

Коментар

Хвалба - една мацка от хора вчера, съвсем спонтанно ми подари книгата, която беше купила за себе си! :D Последната излязла книга на Букай. Днес имам гаден махмурлук - снощи пак се черпявахме на репетиции, но пък беше много весело!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

blondi_74 написа:
                    GbGz написа:
                    blondi_74 написа:
                    mims написа:
                    хваля се : така не се бях смяла от много време, луда работа сте хора та за Николетка - лопана не лопана много я искаме ... Андрейчето можем да минем и без нея Блонди, мила не се възмущавай, аз съм просто ценителка на хубавите моми ...
                    Не беше възмущение, само лека изненада аз съм ценителка на хубави мъже
                    "Ко*и*ета незнам дали вии сте по грозни от мене или аз съм по красив от вас " /Комиците/
                    зависи от тунинга
                    е какъв тунинг аз съм си съвсем нормално човече
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

reter написа:
                      strajaro написа:
                      хваля се събота съм на сватба
                      И аз така, само че аз се оплаквам. Ще бъда там да снимам, а не да ям и да пия
                      Не се оплаквай, хем ще снимаш, хем пак ще те нагостят, хем пари ще вземеш, хем подарък няма да носиш... ко се оплакваш

Коментар

Хваля се: Общо 2608 потребители са посетили форума днес :: 853 Регистрирани, 0 Скрити и 1755 Гости , 341 от тях през последния един час.Оплаквам се: Поне 1/10 от тях да бяха гласували...

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Днес имам гаден махмурлук - снощи пак се черпявахме на репетиции, но пък беше много весело!
                          :D Глей сега логика! Като репетирате песните се научавате да ги пЕете! Е-е тогава като репетирате да пИете защо не свиквате и да нямате махмурлук? Нали все едни и същи хора сте и на едно и също място правите и двете репетиции. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ако пЕете и както пИете - устъй са! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

Коментар

GbGz написа:
                            blondi_74 написа:
                            GbGz написа:
                            "Ко*и*ета незнам дали вии сте по грозни от мене или аз съм по красив от вас " /Комиците/
                            зависи от тунинга
                            е какъв тунинг аз съм си съвсем нормално човече
                            знам , на 19 всички сте нормални

Коментар

mims написа:
                              blondi_74 написа:
                              ама и да ни покажеш
                              нищо няма да показвам, ама интересно се получи, ако приятелят ми не се ужаси значи е добре

Коментар

оплаквам се : в неделя съм на работа

Коментар

Working...
                                X