Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Ма моля ти се, той е кат турбодизел комънреъл!
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

mims написа:
      coolboby написа:
      Irka_fihi написа:
      Хвалба - за рождения ми ден мама ми донесе татлии. На бас, че даже ходещата енциклопедия Имортал не знае какво е това!
      Искам и аз, макар да не знам какво представлява дори
      аз пък искам тия двете от аватара ти ...
      Вече са "употребени"

Коментар

coolboby написа:
        mims написа:
        coolboby написа:
        Irka_fihi написа:
        Хвалба - за рождения ми ден мама ми донесе татлии. На бас, че даже ходещата енциклопедия Имортал не знае какво е това!
        Искам и аз, макар да не знам какво представлява дори
        аз пък искам тия двете от аватара ти ...
        Вече са "употребени"
        тъкмо окарани

Коментар

emzo написа:
          Това сега, когато видях рецептата, посмъртно няма да го опитам !Иначе можеше
          Що бе Емо ? На млади години под тежестите никой не ни казваше, че сладкото пречи - напротив. Не познавахме креатини, протеини и прочие нещица и сладкото ( с ядки ) ни беше "атомната бомба". :D
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

///// написа:
            blondi_74 написа:
            emzo написа:
            Аз тогава освен да искам комбинацията, дето ще се получи от вас трите
            ти си бил много издръжлив
            въх впечатлена съм, имаме скрит талант в старозагорската група ..чипосан отвсякъде

Коментар

blondi_74 написа:
              ///// написа:
              blondi_74 написа:
              emzo написа:
              Аз тогава освен да искам комбинацията, дето ще се получи от вас трите
              ти си бил много издръжлив
              въх впечатлена съм, имаме скрит талант в старозагорската група ..чипосан отвсякъде
              Малиииииии, уби ма тоя Емо.

Коментар

Шшшш алоу, т’ва не е нощната тема , стана тя к’вато стана щом и модерите взеха да спамят
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Шшшш алоу, т’ва не е нощната тема , стана тя к’вато стана щом и модерите взеха да спамят
                  няма лек срещу спама

Коментар

хваля се : така не се бях смяла от много време, луда работа сте хора та за Николетка - лопана не лопана много я искаме ... Андрейчето можем да минем и без нея Блонди, мила не се възмущавай, аз съм просто ценителка на хубавите моми ...
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

има и друго за хвалене : Събота и Неделя съм на обучение в Хисаря. Ще се запозная официално с другите търговци на фиат, ще направим тест драйв на новото Добло, ще апнем, ще пийнем и така
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

то и аз харесвам хубавите моми

Коментар

mims написа:
                          хваля се : така не се бях смяла от много време, луда работа сте хора та за Николетка - лопана не лопана много я искаме ... Андрейчето можем да минем и без нея Блонди, мила не се възмущавай, аз съм просто ценителка на хубавите моми ...
                          Не беше възмущение, само лека изненада аз съм ценителка на хубави мъже

Коментар

mims написа:
                            има и друго за хвалене : Събота и Неделя съм на обучение в Хисаря. Ще се запозная официално с другите търговци на фиат, ще направим тест драйв на новото Добло, ще апнем, ще пийнем и така
                            Да не пропуснеш да се запознаеш с Ямболския търговец
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

blondi_74 написа:
                              mims написа:
                              "Ко*и*ета незнам дали вии сте по грозни от мене или аз съм по красив от вас " /Комиците/
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                                blondi_74 написа:
                                mims написа:
                                "Ко*и*ета незнам дали вии сте по грозни от мене или аз съм по красив от вас " /Комиците/
                                зависи от тунинга

Коментар

Working...
                                X