Това сега, когато видях рецептата, посмъртно няма да го опитам !Иначе можеше
Що бе Емо ? На млади години под тежестите никой не ни казваше, че сладкото пречи - напротив. Не познавахме креатини, протеини и прочие нещица и сладкото ( с ядки ) ни беше "атомната бомба". :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
хваля се : така не се бях смяла от много време, луда работа сте хора та за Николетка - лопана не лопана много я искаме ... Андрейчето можем да минем и без нея Блонди, мила не се възмущавай, аз съм просто ценителка на хубавите моми ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
има и друго за хвалене : Събота и Неделя съм на обучение в Хисаря. Ще се запозная официално с другите търговци на фиат, ще направим тест драйв на новото Добло, ще апнем, ще пийнем и така
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
хваля се : така не се бях смяла от много време, луда работа сте хора та за Николетка - лопана не лопана много я искаме ... Андрейчето можем да минем и без нея Блонди, мила не се възмущавай, аз съм просто ценителка на хубавите моми ...
Не беше възмущение, само лека изненада аз съм ценителка на хубави мъже
има и друго за хвалене : Събота и Неделя съм на обучение в Хисаря. Ще се запозная официално с другите търговци на фиат, ще направим тест драйв на новото Добло, ще апнем, ще пийнем и така
Да не пропуснеш да се запознаеш с Ямболския търговец
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
"Ко*и*ета незнам дали вии сте по грозни от мене или аз съм по красив от вас " /Комиците/
"Ко*и*ета незнам дали вии сте по грозни от мене или аз съм по красив от вас " /Комиците/
Коментар