Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Grisha_bravo написа:
    Оплаквам се : неска ходих да си слагам олекотена шайба заспа идиално слагат ми ремака и дойди по дълъг с шайбата ми дадоха по къс ремак слагат него и той дълъг и накрая ми върнаха старата шайба докато ми намерят по къс ремак
    Ти не си ли риболовец бе младеж? Не можем да намерим някой да почерпи с рибка,а бирата от нас.Честито за олекотената шайба.Дано си доста по-бърз!
    риба нито ловя нито ям само съм по бирата и картофките пък за шайбата сега ще ти пусна ЛС
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

z_sutrov написа:
      Да се похваля: почнах курс по Немски днеска. Никога не съм учил този език и имам чуството, че нищо не отбирам от него.
      К’во има да му отбираш ,бе Живко?"Я-я, шнеле-шнеле, вундаба, фантастиш" и те така. Да се оплача - от вчера досега нямахме нет! Писах, писах, един дълъг благодарствен пост и цък - нема никой! Хвалба - за рождения ми ден мама ми донесе татлии. На бас, че даже ходещата енциклопедия Имортал не знае какво е това!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Ти па, татлиите не са някаква екзотика. Това са едни чудовищно сладки, напоени, тестени изделия. Предполагам, че са с произход от Ориента. Доста разпространени са в Пещера, в Пазарджик също не са непознати.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Напротив, екзотика са! Правят ги само в Пещера - всичко друго е измишльотина и плагиатство! Знаят ги хората, които са от този регион.Понеже си беше легнал (на Равногор), не можа да видиш какъв интерес предизвикаха! :D
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Хвалба - за рождения ми ден мама ми донесе татлии. На бас, че даже ходещата енциклопедия Имортал не знае какво е това!
            Искам и аз, макар да не знам какво представлява дори

Коментар

1 кг. брашно200 мл. мазнина вода за замесване на меко тесто /около 200-300 мл./за сиропа:1 кг. захар1 л. вода2 ванилииОт продуктите се замесва тесто, разточва се на лист с дебелина 1-1,5 см. и се изрязват различни фигурки. Пекат се в намазнена тава до златисто.Като изстинат се заливат с горещия сироп.Готови са за консумация след 2-3 часа, но напълно попиват сиропа и стават най-вкусни на другия ден.Татлии идва от турската дума tatlı = сладко

Коментар

Това сега, когато видях рецептата, посмъртно няма да го опитам !Иначе можеше
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  защо бре емо леко калорично

Коментар

strajaro написа:
                    emzo написа:
                    защо бре емо леко калорично
                    би трябвало да не го близва , емо свали седем килограма , не си струва

Коментар

coolboby написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Хвалба - за рождения ми ден мама ми донесе татлии. На бас, че даже ходещата енциклопедия Имортал не знае какво е това!
                      Искам и аз, макар да не знам какво представлява дори
                      аз пък искам тия двете от аватара ти ...
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

леле mims Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

Аз тогава освен да искам комбинацията, дето ще се получи от вас трите
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            ти си бил много издръжлив

Коментар

blondi_74 написа:
                              emzo написа:
                              Ма моля ти се, той е кат турбодизел комънреъл!

Коментар

///// написа:
                                blondi_74 написа:
                                emzo написа:
                                Ма моля ти се, той е кат турбодизел комънреъл!
                                верно ли

Коментар

Working...
                                X