Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се, след посещение на автомивката в колата ми замириса на изгоряло, антената ми димна(странно защо) и сега се чудя дали да се качвам изобщо, нямам си идея от жици и кабели.

Коментар

Антената ти е ,,димнала,,-разбирам го като появи се дим ,защото през нея чрез касетофона ,,нещо,, си е хванало маса.
        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
          Антената ти е ,,димнала,,-разбирам го като появи се дим ,защото през нея чрез касетофона ,,нещо,, си е хванало маса.
          ако тръгна пак дали ще се подпаля?

Коментар

blondi_74 написа:
            кроко61 написа:
            ако тръгна пак дали ще се подпаля?
            едва ли

Коментар

Вярно ли е,че ако се напръскат номерата на колата със лак за коса ставаш неуловим през ноща за камери???
              Fiat fen

Коментар

denito_trg написа:
                Вярно ли е,че ако се напръскат номерата на колата със лак за коса ставаш неуловим през ноща за камери???
                Ако го намажеш с гел за коса "STRONG" - ставаш неуловима и през деня...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да се оплача или да се похваля?Днес имам рожден ден. Навършвам 22 - това е хвалба.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

искам сериозно да се оплача...бях на интервю в банка (няма да споменавам коя) всичко ОК, те доволни - следователно аз още по-доволен... и накрая, от цялата работа кво се оказва... взели няква кифла, която дори няма икономическо образование
                    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
                      искам сериозно да се оплача...бях на интервю в банка (няма да споменавам коя) всичко ОК, те доволни - следователно аз още по-доволен... и накрая, от цялата работа кво се оказва... взели няква кифла, която дори няма икономическо образование
                      Щото се чука хубаво, заради това

Коментар

coolboby написа:
                        RoadBoy написа:
                        Щото се чука хубаво, заради това
                        щото в банката шефа е мъж иначе щеше да е обратното ...предполагам

Коментар

такива са времената кой както може се оправя

Коментар

според обстоятелствата

Коментар

блонди не бой се няма да изгориш така де то останали какво да се пали и да гориш а аз си купих пожарогасител така че слушкай музика слушкай
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                                блонди не бой се няма да изгориш така де то останали какво да се пали и да гориш а аз си купих пожарогасител така че слушкай музика слушкай
                                в едната ръка пожарогаситела, с другата ще сменяш песните

Коментар

Working...
                                X