Честито.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
Оплаквам се, след посещение на автомивката в колата ми замириса на изгоряло, антената ми димна(странно защо) и сега се чудя дали да се качвам изобщо, нямам си идея от жици и кабели.
Коментар
-
blondi_74
кроко61 написа:Антената ти е ,,димнала,,-разбирам го като появи се дим ,защото през нея чрез касетофона ,,нещо,, си е хванало маса.
Коментар
-
denito_trg написа:Вярно ли е,че ако се напръскат номерата на колата със лак за коса ставаш неуловим през ноща за камери???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
искам сериозно да се оплача...бях на интервю в банка (няма да споменавам коя) всичко ОК, те доволни - следователно аз още по-доволен... и накрая, от цялата работа кво се оказва... взели няква кифла, която дори няма икономическо образованиеМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
blondi_74
coolboby написа:RoadBoy написа:искам сериозно да се оплача...бях на интервю в банка (няма да споменавам коя) всичко ОК, те доволни - следователно аз още по-доволен... и накрая, от цялата работа кво се оказва... взели няква кифла, която дори няма икономическо образование
Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse
Коментар