Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    mims написа:
    Много се оплаквам : едно камикадзе прави тест драйв на Бравото. Чувствах се като инструктор - постоянно му казвах какво да прави, кога да сменя предавките, да се оглежда, да пуска мигачи. Колата му загасна общо 4 пъти. Молех се да стигнем невредими! Взех решение аз повече няма да придружавам желаещите. Нямам нерви пък и си ме е страх. А тоз господин има книжка от 15г., икономист по професия. Гаранция имам бял косъм!
    mims явно си много добро създание,щом не си го свалила от колата и си го изтърпяла изобщо много хора с книжки не умеят да карат, а ако са от другия пол никога не биха си го признали, напротив все се опитват да се доказват
    Е то си е научно доказано че мъжете са много по-добри от жените зад волана.В този случай това е някво уникално изключение.Пича сигурно се е притеснил от теб mims. :D
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

уникално е мъж да угаси колата 4 пъти и да се прави на гениален шофьор, само защото има книжка от 15 години, явно е искал да я впечатли с това съм съгласна, ама защо да я стресира с колата, да я изведе на вечеря поне п.п. не съм съгласна с научно доказаното, ама няма да споря с колега от форума за това

Коментар

Хваля се : взех си ново гърне
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплаквам се: Оня ден бях на рожден ден, снощи бях на бал, а днес съм отново на рожден ден далеко от В.Търново, а утре сутринта имам изпит, а вече не знам къде се намирам.

Коментар

Оффффф ми кво да правя нали за тва съм тука. Грам не се впечатлявам от каране, ама ходи им обяснявай. Колегите вече ме сменят, по-добре съм, но довечера ще се боядисвам ...
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се : боядисах си лайсните ( над страничните стъкла) и станаха добре
              ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
              Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
              Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

mims написа:
                Оффффф ми кво да правя нали за тва съм тука. Грам не се впечатлявам от каране, ама ходи им обяснявай. Колегите вече ме сменят, по-добре съм, но довечера ще се боядисвам ...
                я сподели в какъв цвят

Коментар

До преди един час бях в Калояново, имаше сбирка на Фолцваген, беше като цяло добре освен неописуемата жега. :D

Коментар

Да се похваля намерих си по-готини апарати за отзад Надписа Fiat много ме кефи
                    Прикачени файлове
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

И аз да се похваля пиша си дипломната работа в Португалияна края на Европа е пълно с Италянски коли предимно Пунтои 500 срещат се и Алфа Мiто после са Френските коли рено и после са Немските предимно корсикарат малки коли имам много снимки ама не мога да ги кача поздрави на всичкиви
                      Mercedes E200 coupe

Коментар

Хваля се - запалиха ми се клаксоните да свиркам по абитуриентите!

Коментар

///// написа:
                          По всички ли свиркаш или само по абитуриентките.

Коментар

fiatmaniak написа:
                            ///// написа:
                            По всички ли свиркаш или само по абитуриентките.
                            Абе лепнал съм си едно тиксо по средата на волана, да натиска бибитката постоянно. Ти мани, брато - днес каква абитуриентка видях - изтръпнах чак - прическата и беше взаимствана от Чубака от "Звездни войни" Иначе в беемве кабрио!

Коментар

Оплакване - не съм доволен от Micheline Energy Saver, гумите са на точно година и 5 месеца, с доста грайфер и са отвратителни, колата губи сцепление при ускорение.Нямах го този проблем с 15ките.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Доста от опелите в сервиза са оригинално с такива галоши и дори като нови не съм много очарован от този модел, особено на вода
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X