Допълнителна пробка! Сглоби ли новите скорости?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: нета е супер бавен, една страница се зарежда по 3-4 минути.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
DJoff написа:Хвалясе : Продадох си CD player-а ,и днес съм шофьор на една много готина мадама на балаОплаквам се : Времето за жалост като го гледам не е много доброBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
GbGz написа:е Малак малак ама колко да съм малакSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
dudulia написа:DJoff написа:Хвалясе : Продадох си CD player-а ,и днес съм шофьор на една много готина мадама на балаОплаквам се : Времето за жалост като го гледам не е много добро
Коментар
-
mims написа:jenshen73 написа:GbGz написа:е Малак малак ама колко да съм малакSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:mims написа:jenshen73 написа:GbGz написа:е Малак малак ама колко да съм малакPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Много се оплаквам : едно камикадзе прави тест драйв на Бравото. Чувствах се като инструктор - постоянно му казвах какво да прави, кога да сменя предавките, да се оглежда, да пуска мигачи. Колата му загасна общо 4 пъти. Молех се да стигнем невредими! Взех решение аз повече няма да придружавам желаещите. Нямам нерви пък и си ме е страх. А тоз господин има книжка от 15г., икономист по професия. Гаранция имам бял косъм!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
blondi_74
mims написа:Много се оплаквам : едно камикадзе прави тест драйв на Бравото. Чувствах се като инструктор - постоянно му казвах какво да прави, кога да сменя предавките, да се оглежда, да пуска мигачи. Колата му загасна общо 4 пъти. Молех се да стигнем невредими! Взех решение аз повече няма да придружавам желаещите. Нямам нерви пък и си ме е страх. А тоз господин има книжка от 15г., икономист по професия. Гаранция имам бял косъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар