Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се : продадох колата Оплаквам се : продадох колата
    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

liverpool235 написа:
      Оплаквам си: За една седмица трябва да предам сумати чертежи и курсови работи иии ми се реве и за похлупак,колата вече реве за чистене на инжекторите ии отваряне на бензиновата помпа за 8 път..
      Ами не се мотай по срещи, ами сядай да чертаеш и да пишеш курсови работи!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

gamencerista написа:
        Хваля се : продадох колата Оплаквам се : продадох колата
        Кога ще се похвалиш с нова?

Коментар

хваля се: закупих си ново CD JVC и е супер яко ,сега продавам старото SANGоплаквам се : няма на кой да го продам все още,ако някой има интерес нека ме намери в скайп djinata2
          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Хваля се имам 2000 мнения

Коментар

Хвалба: освободих два изпита и още един е под въпрос
              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
              ...and justice for all

Коментар

strajaro написа:
                Хваля се имам 2000 мнения
                Да са ти честити! И още толкова до края на годината! Да се похваля - много съм доволна от домашната хлебопекарна, страхотен хляб прави. :D Да се оплача - детето пак се разболя! Изтича ни гражданската на колата, а няма с какво да я платим!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Хваля се: Снощи се разбих на студентско парти в една дискотекаОплаквам се: Нуждая се от субтитри, нямам глас

Коментар

coolboby написа:
                    Хваля се: Снощи се разбих на студентско парти в една дискотекаОплаквам се: Нуждая се от субтитри, нямам глас
                    Благородно ти завиждам, вече не помня кво е бар ... Довечера има вероятност да си припомня, но то няма да ми е хубаво, щото още в 08:30 утре имам записан час за тест драйв ...Оплаквам се : вечно съм прецакана - или ще карам, когато всички пият или ще трябва да ставам рано на другия денех съдба, съдба защо си тъй жестока ... ( тва май беше част от една песен ?!! )
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се:днес намерих време да си изчистя колата отвътре.Отдавна не я бях виждал толкова чиста, най-сетне заприлича на нормална кола.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не е нужно да пиеш, че да се забавляваш. Аз примерно не съм хич по алкохола

Коментар

Оплаквам се : на един завой си изгубих ’спортното гърне’Хваля се : зех си гарнето от пътя ( не че става за нещо ама поне си го взех ) колата ми гарми прекалено много
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

mims написа:
                            ех съдба, съдба защо си тъй жестока ... ( тва май беше част от една песен ?!! )
                            защо отне ти първата любов?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                              mims написа:
                              ех съдба, съдба защо си тъй жестока ... ( тва май беше част от една песен ?!! )
                              защо отне ти първата любов?
                              http://www.vbox7.com/play:f7ee4a8e&start=238
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да се похваля - много съм доволна от домашната хлебопекарна, страхотен хляб прави. Кога ще ядем топъл ляб с чорбичка??? Фаля се:Смених си макферсончетата с мн.мъки стана добра возия.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X