Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Или жилото на съединителя или съединителя рече да си замине днес Хваля се: Въпреки всичко имам чудесно настроение и наливам ли наливам биричката
    Skoda AMfabia 1.2 12v
    exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Оплаквам си: За една седмица трябва да предам сумати чертежи и курсови работи иии ми се реве и за похлупак,колата вече реве за чистене на инжекторите ии отваряне на бензиновата помпа за 8 път..
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Хваля се : взех си колата
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
          Хваля се : взех си колата
          Гледа й този път да е здраво до другата среща да се киризим
          Фиат Браво 1.6 16v

Коментар

хваля се от вчера съм с работещ климатик :D
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам се:Пералнята се развали и вече една седмица чакам да я оправят, работата е дебела, а тя не е от евтините (Аристон за 700лв.)Двд-то спря да чете дискове а за запис да не говорим.И то не е от евтините (Двд рекордер самсунг)Предницата на пунтака тропа здраво и вчера след подробен оглед се оказа че е от реиката, сега и реика да сменям става множко.....Хваля се:Май не мога да сетя за какво..........

Коментар

Хваля се- всичко вече е приговено за Формулата днес( биричка, чипс и компания.)
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

хваля се: днес свърших много работа - като примерна домакиня изчистих, пуснах пералня и сготвих хваля се: сега отивам да разпускам навънка
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се:Шибано време е навънка !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хваля се много ми е готино

Коментар

Лошо време навън = густо ми е на мен
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз да се похваля Изкъпах фиата днеска , а и аз направих първа баня (в морето) водата е доста студена все още.И да се оплача , май ще вали язък за къпането на количката

Коментар

Хваля се:днес открих плажния сезон.Не посмях целия да се потопя и гмурна но поне до кръста се понаплисках .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хваля се : Днес денят мина супер готино и си прекарах наистина добре тази почивкаОплаквам се : за жалост почивните дни свършиха и от други ден пак на работа
                              Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Да се похваля: Стъклата на Бравока са затъмненени благодарение на Иван и Съби от Фиат Браво Клуб Пловдив! Мерси момчета
                                Прикачени файлове
                                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                                X