Алоууу,сватовницатаааа! Да се оплача - падна ми саксия на главата!
Сега ли? Или преди време? Хваля се - преборих се с още един ГПС - отключих го и му сложих iGo 8.3. Предната версия ASUS Go беше някакво извращение, дето картата му беше от 2000 година сигурно и не приемаше никаква друга по-нова карта. Ама аз им хванах цаката на тези устройства Оплаквам се - заради тоз ГПС (на приятел) моята работа поизостана малко...ще наваксвам довечера
Да се похваля: сложих си 4 секретни болта юник-хоуммейд и вече няма да се притеснявам някои да хвърли мерак на скоро моядисаните ми джантички! ( за мерака знам щом съседа със самарата искаше да ги свали заедно с хубавките ми гуми пирели П6 185/60/14 )
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Да се похваля : Смених си на багажника газовите пружини както им казаха в магазина и вече без страх си пъхам главата вътре Оплаквам се : Май ми е развален компресора на климатика - това лято ще се слабее в колата ако не си намеря читав втора употреба.
Оплаквам се от мега/турбо задръстването вчера. Наложи да се да мина няколко пъти, беше ужасна лудница, надявам се да сте си прекали страхотно
Няма как и аз да не се оплача от задръстването вчера,беше доста гадно.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
хваля се : и още: имам супер настроениецял ден слушам една чалга песен и ми се отразява супер
Е кажи коя е тая чалга песен, за да ми се оправи настоението и на мен. :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
не знам дали е за хвалба, ама си поръчах от Англия съединител и 4 свещи денсо и освен да се надам да няма проблеми друго не ми остава. Но това е цената на експеримента
Дано като ги получиш и монтираш да имаш повод отново да се похвалиш тук. Ще сме благодарни да кажеш дали си заслужава да се купува от там.
задължително
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар