Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    оплаквам се ..трудно заспивам вечер
    Оооооооо сега ще има една голяма опашка от добри колеги, които ще ти предлагат да те приспиват вечер.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Оплаквам се:Нашата велика фирма забрави да преведе заплатите вчера и сега да се чудя от къде да търся пара за рег. среща!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

blondi_74 написа:
        нормално е като спиш по цял ден

Коментар

z_sutrov написа:
          blondi_74 написа:
          Оооооооо сега ще има една голяма опашка от добри колеги, които ще ти предлагат да те приспиват вечер.
          за сега няма, но ми препоръчаха разходка преди лягане strajaro по цял ден съм на работа , не мога нито да легна някъде, нито да заспя

Коментар

Оплаквам се : Забравих че вчера ми изтече Гражданската а мислех цял ден да обикалям по магазините
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Назначиха ми нов колега.За сега не се знае за оплакване или за хвалене е.Хвалба-отплатиха ми се повече от подобаващо за тези два месеца и половина през които работих сам.Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.
                с колелото ли???п.п. щерките днес ми стопиха лагерите... а деня е още наполовина...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.
                  с колелото ли???п.п. щерките днес ми стопиха лагерите... а деня е още наполовина...
                  Не ще ме возят.Да си ти живи и здрави щерките.Поне ти е гарантирано че нема да скучаеш и мързелуваш.
                  Прикачени файлове
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

gamencerista написа:
                    Оплаквам се : Забравих че вчера ми изтече Гражданската а мислех цял ден да обикалям по магазините
                    Е колко време ще ти отнеме да я направиш? Вече правят застраховки почти на всеки ъгъл

Коментар

vital написа:
                      gamencerista написа:
                      Е колко време ще ти отнеме да я направиш? Вече правят застраховки почти на всеки ъгъл
                      Колко бързо и лесно си избра подаръка за рождения ден. Без чудене и обикаляне.
                      krasio_79bs написа:
                      Краси, честито! Много добре изглежда Мареата!

Коментар

Лятната джанта, бате, си е лятна джанта Жалко, че утре няма да ги видим на живо.Хваля се: Днес приключих първата фаза на проекта, с който съм се захванал. Имах леко притеснение, че няма да успея днес и утре идването ми до Сливен и Карандила беше леееекичко под въпрос... Но - всичко приключи успешно!!! Нарамвам барбекюто сабале и паля гумите към Сливен.

Коментар

Оплаквам се:Вчера похарчих 40 лева за панел за Фичо и останах без пукнат лев.
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ай, привет на всички от братска Германия или по-точно от Кьолн.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Привет и от Sweden,Göteborg! Хваля се:Утре ще почна работа в един автосервиз. Собственика(емигрант от Турция) иска първо да видя как ще се справя с работа и след това щял реши дали ще ме вземе на работа. Дано да стане, а по-нататъка като вляза в час със шведския ще търся легална работа. То аз и сега имам право(като български гражданин) на легална работа, но шведския ми не е много добър,а без него е трудно да се почне работа.
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Оплаквам се: Правя ремонт на другия ни апартамент и за 2 дена вече ми писна. Имам чувството, че имам пепел и в червата.

Коментар

Working...
                                X