blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
z_sutrov написа:blondi_74 написа:оплаквам се ..трудно заспивам вечер
Коментар
-
krasio_79bs написа:Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:krasio_79bs написа:Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.
Коментар
-
vital написа:gamencerista написа:Оплаквам се : Забравих че вчера ми изтече Гражданската а мислех цял ден да обикалям по магазинитеkrasio_79bs написа:Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.
Коментар
-
Лятната джанта, бате, си е лятна джанта Жалко, че утре няма да ги видим на живо.Хваля се: Днес приключих първата фаза на проекта, с който съм се захванал. Имах леко притеснение, че няма да успея днес и утре идването ми до Сливен и Карандила беше леееекичко под въпрос... Но - всичко приключи успешно!!! Нарамвам барбекюто сабале и паля гумите към Сливен.
Коментар
-
Оплаквам се:Вчера похарчих 40 лева за панел за Фичо и останах без пукнат лев.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Привет и от Sweden,Göteborg! Хваля се:Утре ще почна работа в един автосервиз. Собственика(емигрант от Турция) иска първо да видя как ще се справя с работа и след това щял реши дали ще ме вземе на работа. Дано да стане, а по-нататъка като вляза в час със шведския ще търся легална работа. То аз и сега имам право(като български гражданин) на легална работа, но шведския ми не е много добър,а без него е трудно да се почне работа.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар