Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голямо оплакване-съкратиха ме от работа.Много лошо.
    FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Оплакване-Прикрепиха ми два кламера на СУМПС и го прибраха да им ползва шкафовете за месец.Наем в размер на 150 лева и 7 контролни точки.На гишето турили едни симпатяги ,чак ми се поиска пак да им я занеса някой път Хвалба- Ей ся ще мога са напивам кат животно.Ко е тва чудо все аз да минавам с по една бира с барбекюто.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Оплакване-Прикрепиха ми два кламера на СУМПС и го прибраха да им ползва шкафовете за месец.Наем в размер на 150 лева и 7 контролни точки.На гишето турили едни симпатяги ,чак ми се поиска пак да им я занеса някой път Хвалба- Ей ся ще мога са напивам кат животно.Ко е тва чудо все аз да минавам с по една бира с барбекюто.
        това по какъв повод?да не щото мноо вървят тея фиати? и къде ако не е тайна снимката? не за друго - да не запълваме и ние шкафовете...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

krasio_79bs написа:
          Не даваш ли Мареата под наем за един месец срещу 150 лв?
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Бяха се скрили на влизане в Средец, на 100 метра след табелата 50км.Дет се вика докато се усетя че вече съм навлязъл у града.....и ся почивка един месец.Ама ще си има и предимство тая почивка
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се -тази седмица няма да си ходя, оставам в София.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Днес чакам си спрял на един стоп, да се изнижат минаващите коли и по едно време минава едно палио. Отпред - нормално палио. Ама като мина баф маа му! Няма багажник. Ни ва лъжа - кат’ пунто отзад.

Коментар

///// написа:
                  Днес чакам си спрял на един стоп, да се изнижат минаващите коли и по едно време минава едно палио. Отпред - нормално палио. Ама като мина баф маа му! Няма багажник. Ни ва лъжа - кат’ пунто отзад.
                  Да не е такова:
                  Прикачени файлове
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аха - направо се изблещих и забравих да потегля, че и ме освиркаха отзад!

Коментар

batproho написа:
                      Ако сега му заформиш една подходяща кутия на това Кикерче, Мареята ще разцъфти от радост .
                      :D Готово! Това е резултата! :D http://www.vbox7.com/play:5c5e1d5cМнение 888 !!!

Коментар

///// написа:
                        Живко, не се излагай...Че даже и форумски Палио-та има такива. Няколко.

Коментар

Оплаквам се няма да мога да присъствам на регоиналната среща ............. ще се работи
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Да се оплача - след няколко дни ни спират телефоните и нета. Не се знае за какъв период от време. Аман от тия пълнолуния и кошмари, които сънувам! Не може да се спи!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Оплакване: напоследък си скъсах г.за от работа.Хвалба: ако платят проекта както трябва ще захлебим малко.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

оплаквам се ..трудно заспивам вечер

Коментар

Working...
                                X