Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Близък приятел е в мозъчна смърт след масиран мозъчен инсулт. Лекарите в ИСУЛ не дават и 0.01% надежда. На 43 години... с две деца... жена... Страхотен човек, приятел, поет, бохем... Пиша и плача деба и шибания живот
    Така е наистина БРАТЛЕ!!!Ш..ан е отвсякъде.Мой колега от работа и баща на приятел е в приблизително същата ситуация и ти съчувствам.Оказа се,че има стеснение на аортата и се наложи операция.Дадохме кръв.После 2-ра такава на сънната арерия следва и вече ми е страшно да отида да го видя в това състояние.А беше жизнен човек отвсякъде и приказлив.А сега Господ му прати това,да не може да говори.Жалко!Дано се оправи твоя приятел и никога не става това повече.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Irka_fihi написа:
      gantcho написа:
      Хваля се: май няма какво да се хваля Добре де, имам нов акумулатор.Оплаквам се: вчера сутринта Алфата ми показа по категоричен начин, че иска нов акумулатор. Още следобед си го получи. 180 лева назад
      Сега очаквай жена ти да ти покаже по категоричен начин, че трябва да има парфюма от 150лв., който си е харесала!
      Не, няма да го направи (засега ), но тя пък по категоричен начин ми показа, че трябва да ги водя някъде с детето този уикенд - някъде, където имало закрит топъл басейн и евентуално спа Така че твоите 150 лева бледнеят пред очакващата ме реалност И да се дооплача за акумулатора. Не е виновен той. Не е виновна и колата. Детенцето, 2.5 години със златни ръчички, включило една ламБа над главичката си, която не съм успял да фиксирам през деня. Вероятно защото са го сърбели златните ръчички да пипка нещо. И си стояла тази лампичка светейки събота и неделя докато най-сетне успяла да събори оригиналния акумулатор на колата Exide на 8-9 години, който с лекота изкара току-що отминалата сурова зима. И се чудя аз защо така изведнъж сдаде багажа в средата на нищото Ще му счупя ръчичките на милото ми отроче. :D kiro_of_the_day, съжалявам за този твой приятел. Ето такива неща ни показват колко преходно е всичко и особено самите ние
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

хваля се - Синята птица е с нови свещи и датчик на температурата на инжекциона!оплаквам се - не е в тях причината за въртелите дето ги прави... и още - почти разлях едно шише боза в краката на задната седалка снощи... баси филма дето се вкарах! много умен човек тоя дето измислил гумените стелки
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ганчо, да ти е жива и здрава и жената, и малкият със златните ръчички (ние го имаме същия )!Към сумата от 150лв. май ще трябва да добавиш още една нула. А за приятеля на Киро можем единствено за съжаляваме, наистина най-тежко ще е за жена му и децата. Все пак този човек е в разцвета на силите си...Аз, като човек, загубил най-близките си хора, много рано осъзнах, че няма нищо по-важно от живота и здравето на обичаните от теб същества!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Ганчо, да ти е жива и здрава и жената, и малкият със златните ръчички (ние го имаме същия )!!
            Ами да сте живи и здрави и вие.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Тенкю пийпъл, ама да се оплача, че и момата развива едни златни ръчички...та не знам как ще я караме!
              Ванга

Коментар

Оплаквам се: завърших... край на студентския живот... край на идилията
                Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
                  разбирам те и аз бях така след като завърших сега ще се сблъскваш вече с живота
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

RoadBoy написа:
                    Това е много лошо , на мен ми остават още две години, ама и моя ред ще дойде. :D
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Марчето вече си има багажнииик! Много изгодна покупка! Спирам с притесненията къде ще съберем багажа за морето на 3-ма възрастни и 2 деца. :D
                      Ванга

Коментар

Голяма хвалба: след дълго отлагане най-накрая смених предните амортисьори на ПунтиЧко. Вече го няма досадното тропане и хлопане 2-ра хвалба: където и да я закарахме днес всички забелязаха ангелските очички и сипеха суперлативи.3-та хвалба: аз имам супер настроение породено от горните 2
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се : Днес поритахме с приятели :D Оплаквам се: Едвам ходя и си движа всички крайници..
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Хвлая се: Днес Берое победи , направихме си екскурзия до Етрополе.Оплаквам се: бахти и пътищата имат в тая част на България на колата и се разказа играта.

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Марчето вече си има багажнииик! Много изгодна покупка! Спирам с притесненията къде ще съберем багажа за морето на 3-ма възрастни и 2 деца. :D
                              Тъкмо са пуснали тема - как си подреждате багажника. Требе да ви покажа. Ама за вашия случай - как да си натоварим камилата.

Коментар

Оплакване: много изоставаме в гласуването за сайт

Коментар

Working...
                                X