kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Irka_fihi написа:gantcho написа:Хваля се: май няма какво да се хваля Добре де, имам нов акумулатор.Оплаквам се: вчера сутринта Алфата ми показа по категоричен начин, че иска нов акумулатор. Още следобед си го получи. 180 лева назадShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
хваля се - Синята птица е с нови свещи и датчик на температурата на инжекциона!оплаквам се - не е в тях причината за въртелите дето ги прави... и още - почти разлях едно шише боза в краката на задната седалка снощи... баси филма дето се вкарах! много умен човек тоя дето измислил гумените стелкиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ганчо, да ти е жива и здрава и жената, и малкият със златните ръчички (ние го имаме същия )!Към сумата от 150лв. май ще трябва да добавиш още една нула. А за приятеля на Киро можем единствено за съжаляваме, наистина най-тежко ще е за жена му и децата. Все пак този човек е в разцвета на силите си...Аз, като човек, загубил най-близките си хора, много рано осъзнах, че няма нищо по-важно от живота и здравето на обичаните от теб същества!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
RoadBoy написа:Оплаквам се: завърших... край на студентския живот... край на идилиятаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Голяма хвалба: след дълго отлагане най-накрая смених предните амортисьори на ПунтиЧко. Вече го няма досадното тропане и хлопане 2-ра хвалба: където и да я закарахме днес всички забелязаха ангелските очички и сипеха суперлативи.3-та хвалба: аз имам супер настроение породено от горните 2Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар