оплаквам се: днес някакъв Селянис с БМВ 318 "С 81** АТ" ме засече на едно кръстовище тука в Сандански и даже тръгна да ми скача на бой защо сам му бил бипнал .... требваше да си извада мачетето от багажника и дa го заколя ... ама бяха 3-ма в грозното БМВ а не ми се лежи за 3-но убийство. :D ... ама чесно да си призная ся ме е яд че не му скочих на бой ... дее*ба селяка.
AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
оплаквам се: днес някакъв Селянис с БМВ 318 "С 81** АТ" ме засече на едно кръстовище тука в Сандански и даже тръгна да ми скача на бой защо сам му бил бипнал .... требваше да си извада мачетето от багажника и дa го заколя ... ама бяха 3-ма в грозното БМВ а не ми се лежи за 3-но убийство. :D ... ама чесно да си призная ся ме е яд че не му скочих на бой ... дее*ба селяка.
точно за тва влязох тука да се оплача, че ми се случи почти същотоЗад волана обаче беше един колега, караше ме до университета, че имах малко работа.Ма един брадат талибанин не само ни засече пътя, ми и да го пита човек що спря. Не знам как не влязохме при него. Dobloto се оказа с отлични спирачки, ама моя милост без колан. Хакнах се леко, повечко се уплаших. Лошото беше, че колегата тръгна след него с намерението буквално да го смлати яко. Онзи кат видя внушителния му размер ( 150 кг някъде ) и зверската физиономия си плю на Рендето и сви (също толкова рязко) в първата пресечка.За мен остана уплахата, джонгата и неприятния спомен.
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафе
Оплаквам се - в Пепси Лайт (и всички "лайт" продукти) се оказа, че има Аспартам (Е951), който е вид карценоген... По-добре - питие с добрата стара захар...
Хваля се - Днес в НДК ми беше връчена награда за най-добър пет звезден хотел за 2009 год. и то от директор направление в министерството с поздрави от зам. министъра.
Хваля се: Колко е хубаво да се събудя от сън и да заема любимата си поза пред лаптопа с цигарка в ръка с чаша пепси лайт и чаша кафе
Оплаквам се - в Пепси Лайт (и всички "лайт" продукти) се оказа, че има Аспартам (Е951), който е вид карценоген... По-добре - питие с добрата стара захар...
Нали за това са Лайт - без захар, а не без кофеин, както е масовата заблуда.
Хваля се - Днес в НДК ми беше връчена награда за най-добър пет звезден хотел за 2009 год. и то от директор направление в министерството с поздрави от зам. министъра.
Коментар