Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Хваля се: Имам доста работа
    Огледално оплакване: И аз имам доста работа Хваля се: Обаче си я свърших и сега взех да чопля из форума.Пак се хваля: И тази година ще ходя на почивка в Турция - направих резервации.Оплаквам се: Обаче чааак края на август, ще изперкам дотогава
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

В тоя ред на мисли, и аз да се похваля - ние и тази година ще ходим на море, пак на Несебър. fihi ни уреди с карта, вярно, че е с 200лв. по-скъпа от миналата година, но условията са страхотни! И е в края на август, но дотогава ще съм ходила на още едно-две места. :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

оплаквам се: явно не ми е писано да ида на Пунто срещата , не стига, че колите се развалиха, ами и приятелят ми се разболя...
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Irka_fihi написа:
          В тоя ред на мисли, и аз да се похваля - ние и тази година ще ходим на море, пак на Несебър. fihi ни уреди с карта, вярно, че е с 200лв. по-скъпа от миналата година, но условията са страхотни! И е в края на август, но дотогава ще съм ходила на още едно-две места. :D
          блазя ви :D
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В тоя ред на мисли за отпуските, миналата година почивах целия август.оплакване: тая година ще почивам 3 седмици Юни и 2 октомври. През най-хубавото време ще работя.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Хвалене: Жив съм след снощи За другите не знам, не съм ги чувал по телефона

Коментар

Голям кеф: Днес бях на теста в представителството на ФИАТ. (за бургазлии тестовете са и утре ). Карах всичко. Ланча Делта 1,9 МJET - битурбо. Седичи, Браво ТJET 1,4 120 коня., Фиат Панда 1,2, Утре смятам да пробвам Линеа, ФИАТ 500 и някое Добло 1,3 МJET . Делтата ме впечатли, а и желаещите да я пробват бяха много.ПС: За бургазлии: Маршрута е до Крайморие. Ако имате възможност тествайте. :D
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Одраха ми предния капак!Мама им 3та кола под ред ми дерат!
                  Fiat punto 1,1
                  Fiat bravo 1,6 16v
                  Fiat bravo 2,0 20v
                  Honda civic 1,5
                  BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Хем оплакване, хем хвалба - с няколко приятели помогнахме на наш приятел за промяна в двора му - разтоварихме един камион пясък и още един - бетонни блокчета. Сега хем съм изморен, хем съм доволен и релаксирам следобедно-вечерно... Като отворихте дума за летни почивки, отсега предвкусвам колко ще е красив един уикенд предотпускно в края на май на язовир Батак, а отпуската ми е последните две седмици на юли и първите две на август. М-м-м! То май все хвалба се отвори...
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Оплаквам се:а ся кажете от къде да мина....
                      Прикачени файлове

Коментар

Явор Митев написа:
                        Направо трябва да сменяш лунохода,че през тия кратери няма отърване.Че и окачването на Алфата скъпо,не е като на фиата за 200лв цялата предница да смениш.А м/у другото да се похваля:Днес само 340км.С.Загора-Дряново-Сопот-С.Загора.Само за 20лв.-газ.Дано да падне още малко.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Явор Митев написа:
                          ами така еза съжаление а бързат да съберат паричките за винетки

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                            Явор Митев написа:
                            Направо трябва да сменяш лунохода,че през тия кратери няма отърване.Че и окачването на Алфата скъпо,не е като на фиата за 200лв цялата предница да смениш.А м/у другото да се похваля:Днес само 340км.С.Загора-Дряново-Сопот-С.Загора.Само за 20лв.-газ.Дано да падне още малко.
                            Каква алфа бе, Митак, то това Ланча

Коментар

Immortal написа:
                              popara801 написа:
                              Явор Митев написа:
                              или е ослепял или е

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Immortal написа:
                                popara801 написа:
                                Явор Митев написа:
                                Да бе така е хем беше само 1 ракийката. (домашна).Ама то си е вярно и за Ланчата.Нали са от сем. на ФИАТ?!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X