Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В тоя ред на мисли, и аз да се похваля - ние и тази година ще ходим на море, пак на Несебър. fihi ни уреди с карта, вярно, че е с 200лв. по-скъпа от миналата година, но условията са страхотни! И е в края на август, но дотогава ще съм ходила на още едно-две места. :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:В тоя ред на мисли, и аз да се похваля - ние и тази година ще ходим на море, пак на Несебър. fihi ни уреди с карта, вярно, че е с 200лв. по-скъпа от миналата година, но условията са страхотни! И е в края на август, но дотогава ще съм ходила на още едно-две места. :DДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Голям кеф: Днес бях на теста в представителството на ФИАТ. (за бургазлии тестовете са и утре ). Карах всичко. Ланча Делта 1,9 МJET - битурбо. Седичи, Браво ТJET 1,4 120 коня., Фиат Панда 1,2, Утре смятам да пробвам Линеа, ФИАТ 500 и някое Добло 1,3 МJET . Делтата ме впечатли, а и желаещите да я пробват бяха много.ПС: За бургазлии: Маршрута е до Крайморие. Ако имате възможност тествайте. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хем оплакване, хем хвалба - с няколко приятели помогнахме на наш приятел за промяна в двора му - разтоварихме един камион пясък и още един - бетонни блокчета. Сега хем съм изморен, хем съм доволен и релаксирам следобедно-вечерно... Като отворихте дума за летни почивки, отсега предвкусвам колко ще е красив един уикенд предотпускно в края на май на язовир Батак, а отпуската ми е последните две седмици на юли и първите две на август. М-м-м! То май все хвалба се отвори...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев написа:Оплаквам се:а ся кажете от къде да мина....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Явор Митев написа:Оплаквам се:а ся кажете от къде да мина....
Коментар
-
Immortal написа:popara801 написа:Явор Митев написа:Оплаквам се:а ся кажете от къде да мина....Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Immortal написа:popara801 написа:Явор Митев написа:Оплаквам се:а ся кажете от къде да мина....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар