Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ми говорете за сън, че ще полудеяяяя! Искам и аз да спя!Снощи почерпихме за рождения ден на момата, пих културно 2 чашки бело винце и после цяла нощ не можах да спя! Защо на някои хора алкохолът им действа като приспивателно, а на мен - тонизиращо?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Не ми говорете за сън, че ще полудеяяяя! Искам и аз да спя!Снощи почерпихме за рождения ден на момата, пих културно 2 чашки бело винце и после цяла нощ не можах да спя! Защо на някои хора алкохолът им действа като приспивателно, а на мен - тонизиращо?
      Очакваме Ванката да се похвали
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ванга

Коментар

krasio_79bs написа:
          Irka_fihi написа:
          Ванката, заспа кат’ пич.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
            krasio_79bs написа:
            Irka_fihi написа:
            Ванката, заспа кат’ пич.
            Заслужаваш
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: тъкмо събрах парички да вкарам ПунтиЧко в сервиза, а майстора се изака ( с извинение ) на метеното. След това, което стори на Типото на приятеля ми http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57581 как да закарам и мойта там?!!!Баси ужаса!
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Фрайдей - мастърс дей от това по-хубава хвалба ....
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Фрайдей - мастърс дей от това по-хубава хвалба ....
                  И при мен така. И понеже е майсторски ден след малко ще зарежа всичко и ще чакам срещата с Airfan.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хваля се: Днес имам рожден ден и след 1 час ще съм превел пари за самолетни билети. Ще ходя в Италия на разходка Хубав подарък си направих, а?

Коментар

coolboby написа:
                      Хваля се: Днес имам рожден ден и след 1 час ще съм превел пари за самолетни билети. Ще ходя в Италия на разходка Хубав подарък си направих, а?
                      Нали си безработен бря. От де пари за разходки?
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                        coolboby написа:
                        Безработен да си на туй време. Пък ний все - работа, работа, няма време до една Италия да иде човек. Ето на, ако беше ангажиран - к`ви разходки? ПРОСТА логика! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

fihi написа:
                          coolboby написа:
                          Тати носи - мама меси! Елементарно, Уотсън! Забравих да се похваля многоооо - момата проходи преди едната годинка и вече направо й се тича!
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            fihi написа:
                            coolboby написа:
                            Тати носи - мама меси! Елементарно, Уотсън! Забравих да се похваля многоооо - момата проходи преди едната годинка и вече направо й се тича!
                            На снахата.А ти бегай да месиш питка
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И да продължа с хвалбите, които вече клонят към оплаквания...довечера се очертава тежка вечер, току що ми се обадиха от дискотеката в която ходя и ми подаряват 2 бутилки уиски като "лоялен клиент" за рождения ден. Ще поръчам и още 2-3 ...ще станем на дроб сарма, но нека съм жив и здрав Пък ако оживея ще пиша

Коментар

Хваля се: Още 2 часа и излизам в отпуска до края на м. май.Оплаквам се: През отпуската ще правая козметичен ремонт на вилата.Пак се хваля: Когато не правя ремонт ще почивам активно в подножието на Бакаджишките възвишения /където се намира вилата/.
                                Peugeot 301
                                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                                X