Не ми говорете за сън, че ще полудеяяяя! Искам и аз да спя!Снощи почерпихме за рождения ден на момата, пих културно 2 чашки бело винце и после цяла нощ не можах да спя! Защо на някои хора алкохолът им действа като приспивателно, а на мен - тонизиращо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Не ми говорете за сън, че ще полудеяяяя! Искам и аз да спя!Снощи почерпихме за рождения ден на момата, пих културно 2 чашки бело винце и после цяла нощ не можах да спя! Защо на някои хора алкохолът им действа като приспивателно, а на мен - тонизиращо?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Irka_fihi написа:Не ми говорете за сън, че ще полудеяяяя! Искам и аз да спя!Снощи почерпихме за рождения ден на момата, пих културно 2 чашки бело винце и после цяла нощ не можах да спя! Защо на някои хора алкохолът им действа като приспивателно, а на мен - тонизиращо?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:krasio_79bs написа:Irka_fihi написа:Не ми говорете за сън, че ще полудеяяяя! Искам и аз да спя!Снощи почерпихме за рождения ден на момата, пих културно 2 чашки бело винце и после цяла нощ не можах да спя! Защо на някои хора алкохолът им действа като приспивателно, а на мен - тонизиращо?
Коментар
-
Оплаквам се: тъкмо събрах парички да вкарам ПунтиЧко в сервиза, а майстора се изака ( с извинение ) на метеното. След това, което стори на Типото на приятеля ми http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57581 как да закарам и мойта там?!!!Баси ужаса!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
coolboby написа:Хваля се: Днес имам рожден ден и след 1 час ще съм превел пари за самолетни билети. Ще ходя в Италия на разходка Хубав подарък си направих, а?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:coolboby написа:Хваля се: Днес имам рожден ден и след 1 час ще съм превел пари за самолетни билети. Ще ходя в Италия на разходка Хубав подарък си направих, а?
Коментар
-
fihi написа:coolboby написа:Хваля се: Днес имам рожден ден и след 1 час ще съм превел пари за самолетни билети. Ще ходя в Италия на разходка Хубав подарък си направих, а?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:fihi написа:coolboby написа:Хваля се: Днес имам рожден ден и след 1 час ще съм превел пари за самолетни билети. Ще ходя в Италия на разходка Хубав подарък си направих, а?
Коментар
-
И да продължа с хвалбите, които вече клонят към оплаквания...довечера се очертава тежка вечер, току що ми се обадиха от дискотеката в която ходя и ми подаряват 2 бутилки уиски като "лоялен клиент" за рождения ден. Ще поръчам и още 2-3 ...ще станем на дроб сарма, но нека съм жив и здрав Пък ако оживея ще пиша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар