Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    ми да махайсе на държавна работа пари няма успехчета на новата
    Васкони, не си прав. Аз съм на държавна работа и на позиция на която може да си само с техникум ми дават повече пари, отколкото в момента ако отида с висшето си образование в някоя частна фирма. Аз и затова стоя де. Колкото и да не ми се иска.Оплаквам се: времето е супер, а аз имам работа у нас.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Колата е на майстор... Сменят тампони на носачите... Мразя майстори, защото винаги ти оставят по нещо с което да се ядосваш!
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Колата е на майстор... Сменят тампони на носачите... Мразя майстори, защото винаги ти оставят по нещо с което да се ядосваш!
        Абсолютно съм съгласна с тебе. Както вече се оплаках след смяна на тампони на двигателя майсторът остави като бонус скорости влизащи под диагонал. Ходи после разбирай от къде се получава това...
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Затова - висиш им над главите, като не искат те - следващите.Мастори бол
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Немога да вися, че трябва и да се работи, но по принцип не обичам външни лица да ми пипат по колата
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              но по принцип не обичам външни лица да ми пипат по колата
              :D За това аз даже и на мивка - само безконтатно. :D Днес е ден от тези, които ги определям с "около..." - ни да се оплачеш, ни да се похвалиш.

Коментар

Хвалба - най-накрая пробвахме домашната фурна за хляб!Друга - баба беше на гости за една седмица.Още хвалби - баба си замина. Оплакване - гостите на рождения ден на щерката нищо не ядоха! Направих 5 вида салати, банички ...всичко остана, още ги ядем!Спряха ми майчинството - егати ш...та държава, в която живеем!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Хваля се : частите са намерени за ремонта по колата , трябва само да са слжи сичко и да се кара на бояджия
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплаквам се Беройчетата пак паднаха
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Не са ме уволнили - махам се от държавната администрация - не мога повече да търпя дебилни и самозабравили се управляващи. На предните им трябваха обикновенно по 2 години, на тези им стигнаха 2 месеца... Не искам да съм част от това, което става. У сред кризата се муам у частния сектор и каквото сабя покаже. Работата е по-добра, заплащането също.
                      Радвам се, колега. Желая успех и редовни заплати На частния сектор това му е голям недостатък. Не дава сигурност, макар и да дава по-добри възможности като цяло.
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Хваля се: Взех си бензинома помпа и си я смених със старата. Оплаквам се: След като я смених,колата се бъгна и започна да пука на бензин и ми се реве..
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Хваля се: смениха ми тампоните... Дано няма скрити лимонки :D
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Хваля се : до преди 15 минути имах рожден ден и остарях станах старец на 22 Оплаквам се : отпуската почти приключи а аз не съм се наспал както трябва и един ден
                            Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплаквам се: Щом хората по на 22 години се чувстват старци а аз със моите почти 40 к`во да кажа?хваля се : А аз не се чувствам на толкова(39 септември ще станат40)И пак се оплаквам: Че тук таме се обаждат болежки които ми напомнят, че все пак не съм на 22 . И още оплакване Фичо нещо се разхлопа отзаде, а мен ме домързява да го прегледам
                              FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

Оплаквам се: телефона ме събуди , а искам да СПАААА !Имам доста работа в офиса, а не ми се става.Хваля се: Имам доста работа

Коментар

Working...
                                X