Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми..аз съм безработен

Коментар

coolboby написа:
      Ми..аз съм безработен
      Тогава : " Нямал си - дал си." Друг е за оплакване. Хваля се. Днес получих поръчката си:
      Прикачени файлове

Коментар

Ако сега му заформиш една подходяща кутия на това Кикерче, Мареята ще разцъфти от радост .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В сряда на пазара си купих джанти за Стилото и го обух с летните гуми . Същото сторих и на Мерца само че там е лесно защото ог 5-6 години си имам два комплекта джанти с гуми и само ги раменям. :D И вече -пей сърце. :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

batproho написа:
            Ако сега му заформиш една подходяща кутия на това Кикерче, Мареята ще разцъфти от радост .
            :D Той не е за Мареата. Ъпгрейд ще има за малката каручка. Май пак се хваля. :D
            Прикачени файлове

Коментар

Тц, тц, тц...
              Allergic To The Counterfeit

Коментар

Оплаквам се:Ми тъй да няма нещо,с което да се похваля !
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се:Ще отивам до София пак!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се: днес съм на работа а имам работа по колата .
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се : 4 ролки фолио изхабих, не мога да го лепна на Фичката, явно съм некадърен. Днес епизод 5 :D
                      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

gamencerista написа:
                        Оплаквам се : 4 ролки фолио изхабих, не мога да го лепна на Фичката, явно съм некадърен. Днес епизод 5 :D
                        Колега, аз изхабих доста повече, докато не разбрах, че без огъване на фолиото с сушоар или пистолет за горещ въздух няма да стане
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се - времето е безобразно, а имам да имплантирам на Живка оригинална инсталация за халогените и ел. огледалата и да сменям челното стъкло с тонирано. Освен това са нарязали асфалта за ремонт, ама аз като руснаците - большая дупка - большая газ. Хваля се - поне ще подготвя и дясното огледало за боя, да не се разхождам с едно бяло и едно черно огледало.

Коментар

///// написа:
                            Оплаквам се - времето е безобразно, а имам да имплантирам на Живка оригинална инсталация за халогените и ел. огледалата и да сменям челното стъкло с тонирано. Освен това са нарязали асфалта за ремонт, ама аз като руснаците - большая дупка - большая газ. Хваля се - поне ще подготвя и дясното огледало за боя, да не се разхождам с едно бяло и едно черно огледало.
                            хваля се : довечера си взимам колата от майстор с новите скорости, радиатор, хидравлика и колектори, които Живко ми подари на срещата в Долна баня ! оплаквам се : нямам една стотинка !
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                              хваля се : довечера си взимам колата от майстор с новите скорости, радиатор, хидравлика и колектори, които Живко ми подари на срещата в Долна баня ! оплаквам се : нямам една стотинка !
                              ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ ФИАТ-ФОРУМ Е ТОЗ ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН! Колко пъти да ти го повторя! Аз бях само деливри-то.

Коментар

Трябва да се подмазваме на властта, няма как Оплаквам се - на 100 м от офиса се провежда поредното републиканско първенство по конен спорт- прескачане на препятствия, а времето е ужасно (току приръмява), на всичко отгоре работя с пълна пара. Не мога да ида да гледам, а ми се ще.Че и утре ще работя с пълна пара, в понеделник трябва да съм готов...Хваля се: имам си помощница Даже 2
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X