Ми..аз съм безработен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако сега му заформиш една подходяща кутия на това Кикерче, Мареята ще разцъфти от радост .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се:Ми тъй да няма нещо,с което да се похваля !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплаквам се: днес съм на работа а имам работа по колата .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
gamencerista написа:Оплаквам се : 4 ролки фолио изхабих, не мога да го лепна на Фичката, явно съм некадърен. Днес епизод 5 :DFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Оплаквам се - времето е безобразно, а имам да имплантирам на Живка оригинална инсталация за халогените и ел. огледалата и да сменям челното стъкло с тонирано. Освен това са нарязали асфалта за ремонт, ама аз като руснаците - большая дупка - большая газ. Хваля се - поне ще подготвя и дясното огледало за боя, да не се разхождам с едно бяло и едно черно огледало.
Коментар
-
///// написа:Оплаквам се - времето е безобразно, а имам да имплантирам на Живка оригинална инсталация за халогените и ел. огледалата и да сменям челното стъкло с тонирано. Освен това са нарязали асфалта за ремонт, ама аз като руснаците - большая дупка - большая газ. Хваля се - поне ще подготвя и дясното огледало за боя, да не се разхождам с едно бяло и едно черно огледало.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:хваля се : довечера си взимам колата от майстор с новите скорости, радиатор, хидравлика и колектори, които Живко ми подари на срещата в Долна баня ! оплаквам се : нямам една стотинка !
Коментар
-
Трябва да се подмазваме на властта, няма как Оплаквам се - на 100 м от офиса се провежда поредното републиканско първенство по конен спорт- прескачане на препятствия, а времето е ужасно (току приръмява), на всичко отгоре работя с пълна пара. Не мога да ида да гледам, а ми се ще.Че и утре ще работя с пълна пара, в понеделник трябва да съм готов...Хваля се: имам си помощница Даже 2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар