Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Пих с приятели и се напих ( нали пък за това пием ) Хваля се: Пиша подпийнал. Справям се добре.Оплаквам се: какво е туй нещо да се прибера у дома и да си пусна "пустия" му форум, когато жена ми чака ласки Хваля се: Жена ми все още ме чака...Отивам да и обърна внимание. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Най-сетне бана изтече, след 3 месечно отсъствие отново сам на линия. :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хвалба: За 3-4-ри седмици сменям 3-то CD (сега съм с това) http://www.pioneer.eu/eur/products/a...0UB/index.html надявам се да го задържа повечко .Продължавам, от снощи вече съм с АГУ Lovato стига вече с този скъп бензин .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Още една хвалба След вчеращния ремонт на помпата днес смених и кичето на пода и сега вече съм с черно

Коментар

Оплаквам се: Понеделник е !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

batproho написа:
              Хвалба: За 3-4-ри седмици сменям 3-то CD (сега съм с това) http://www.pioneer.eu/eur/products/a...0UB/index.html надявам се да го задържа повечко .Продължавам, от снощи вече съм с АГУ Lovato стига вече с този скъп бензин .
              А честито колега.Сега ще разбереш какво се казва каране.И винаги се чудя на хора,които казват:Аз това на моята кола не мога да го причиня.И какво питам аз не може да причините на кола струваща 2000лв???1-во на пропан-бутан двигателят работи по-чисто и2-ро е 2-пъти по-евтино! Да се похваля и Аз:Днес почивам!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване - Терапията във Варна. Абсолютна мизерия, няма храна никаква. Ама въобще. Има болни, които не са от града, няма кой да им идва на свиждане и карат на вафли. Уникална мизерия, мазилката до леглото пада, влага и мухъл.... Нямам думи
                Прикачени файлове

Коментар

Мила, родна картинка....
                  Allergic To The Counterfeit

Коментар

Явор Митев написа:
                    Оплакване - Терапията във Варна. Абсолютна мизерия, няма храна никаква. Ама въобще. Има болни, които не са от града, няма кой да им идва на свиждане и карат на вафли. Уникална мизерия, мазилката до леглото пада, влага и мухъл.... Нямам думи
                    Ай похвали се, че си излязъл вече от там де...

Коментар

хваля се оправих колата

Коментар

хваля се най после сложих теглич на марчето .Купих го декември или ноември и чак сега се стопли да го сложаОплаквам се много труд хвърлих да го сложа 7 часа мале

Коментар

Най накрая и аз да се похваля с нещо за колата - ПунтиЧко вече има КАСКО ...
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Преди повече от седмица си взех от приятелката, която ме снабдява с книги, последните две, но още не съм почнала да чета. Оплаквам се.След срещата в Долна баня, синът ми е болен. Пак се оплаквам.За хвалене нямам.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Оплаквам се. Цял ден чета две теми за един прословут майстор на газови уредби и накрая не разбрах кой е. Двама изключително разочаровани колеги, но никой не смее да му каже името или не иска И що? По този начин няма да научим тези, които не могат да правят нещо да спрат да взимат парите на хората за това.
                              Allergic To The Counterfeit

Коментар

Да бе наистина. Аз бих го разнесъл из цялата околия Още едно оплакване: имам километри страници за учене...

Коментар

Working...
                                X