Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    Оплаквам се-днес цял ден нямам настроение, на всичкото отгоре имах много работа, като се прибрах нета ми пак взе да прекъсва, общо взето кофти ден без нито една усмивка..чак се радвам че свърши ако и утре е същия ще се гръмна вече..

Коментар

Нямам нито 1 пост в бензиновия раздел - хваля се.Нямам нито 1 пост и в газовия раздел - двойна хвалба
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голямо оплакване: Платих си семестъра и олекнах с 500лв А другата седмица с още минимум 500лв, ще си ремонтирам колата.

Коментар

айдеееееееееееее 800 мнения ужас аз трябва да стана писател !
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хваля се:Най-сетне ми смениха съединителя. Оставих я на майстора около 10:30 сутринта, обади ми се в 17:00, че е готова. Не можах да повярвам. Кажи-речи, 6 часа, като в това време влиза, и смяната на подгревните свещи. Всичко за 160лв.Сега, се едно карам друга кола. В неделя мога да Ви покажа старият съединител. Дроб сарма общо взето. Нещо като оплакване, не че ми пука много в момента, обаче майстора ме благослови с един тампон за смяна, и 1.5-2см луфт в маховика.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Каква марка сложи ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

съединител: Valeo - made in turkeyподгревни свещи: Iskra
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Поредното съботно оплакване: На работа съмДа се похваля: от доста време насам, за първи път ставам с настроение
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                    Поредното съботно оплакване: На работа съмДа се похваля: от доста време насам, за първи път ставам с настроение
                    тва все едно аз съм го писала
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims оправи ли се окото

Коментар

ооооооо да даже вече забравих за негокакто се появи тъй си и изчезна - от самосебе си )
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Вчера станах свидетел на товаhttp://news.burgas24.bg/155219.html.Грозна картинка,на малката носът и беше срязан на две.Цялата работа е че нито една от тях не ползва коланите.Джипа спра на пешеходна пътека и Ланчата се заби в него без грам спирачен път.Последваха писъци на детето и .......не е за разправяне.Слагайте си коланите че белите стават за секунди.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се. Колата ми върви повече от на Бачев 1,8-цата на баир, надолу, на право, на криво
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

да се похваля: УРА. най-накрая след 2 седмици чакане сложих спортното гърне
                              Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                              Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Най-голямата хвалба от мен за последните няколко месеца! След дълго почти три годишно мълчание (2г10м) днес Злата Чибурашка отново проговори на бензин! Сдобих се скоро с армаган бензинова помпа и след като днеска смених 2/3 от всички горвни маркучи (при първата проба прокапа на доста места), сипах бензинец за 15 пари и запали от раз, като часовник! Е току-що се връщаме от първото кръгче на бензин... Бях забравл какво може тази колица, отдавна не бях чуствал съпротивлението на облегалката... А да, вече официално започвам да чета и недоволствам по темата за горивата, преди само за газа, вече и за бензина

Коментар

Working...
                                X