Оплаквам се-днес цял ден нямам настроение, на всичкото отгоре имах много работа, като се прибрах нета ми пак взе да прекъсва, общо взето кофти ден без нито една усмивка..чак се радвам че свърши ако и утре е същия ще се гръмна вече..
айдеееееееееееее 800 мнения ужас аз трябва да стана писател !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Хваля се:Най-сетне ми смениха съединителя. Оставих я на майстора около 10:30 сутринта, обади ми се в 17:00, че е готова. Не можах да повярвам. Кажи-речи, 6 часа, като в това време влиза, и смяната на подгревните свещи. Всичко за 160лв.Сега, се едно карам друга кола. В неделя мога да Ви покажа старият съединител. Дроб сарма общо взето. Нещо като оплакване, не че ми пука много в момента, обаче майстора ме благослови с един тампон за смяна, и 1.5-2см луфт в маховика.
Вчера станах свидетел на товаhttp://news.burgas24.bg/155219.html.Грозна картинка,на малката носът и беше срязан на две.Цялата работа е че нито една от тях не ползва коланите.Джипа спра на пешеходна пътека и Ланчата се заби в него без грам спирачен път.Последваха писъци на детето и .......не е за разправяне.Слагайте си коланите че белите стават за секунди.
Най-голямата хвалба от мен за последните няколко месеца! След дълго почти три годишно мълчание (2г10м) днес Злата Чибурашка отново проговори на бензин! Сдобих се скоро с армаган бензинова помпа и след като днеска смених 2/3 от всички горвни маркучи (при първата проба прокапа на доста места), сипах бензинец за 15 пари и запали от раз, като часовник! Е току-що се връщаме от първото кръгче на бензин... Бях забравл какво може тази колица, отдавна не бях чуствал съпротивлението на облегалката... А да, вече официално започвам да чета и недоволствам по темата за горивата, преди само за газа, вече и за бензина
Коментар