blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
айдеееееееееееее 800 мнения ужас аз трябва да стана писател !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Хваля се:Най-сетне ми смениха съединителя. Оставих я на майстора около 10:30 сутринта, обади ми се в 17:00, че е готова. Не можах да повярвам. Кажи-речи, 6 часа, като в това време влиза, и смяната на подгревните свещи. Всичко за 160лв.Сега, се едно карам друга кола. В неделя мога да Ви покажа старият съединител. Дроб сарма общо взето. Нещо като оплакване, не че ми пука много в момента, обаче майстора ме благослови с един тампон за смяна, и 1.5-2см луфт в маховика.
Коментар
-
blondi_74
-
Вчера станах свидетел на товаhttp://news.burgas24.bg/155219.html.Грозна картинка,на малката носът и беше срязан на две.Цялата работа е че нито една от тях не ползва коланите.Джипа спра на пешеходна пътека и Ланчата се заби в него без грам спирачен път.Последваха писъци на детето и .......не е за разправяне.Слагайте си коланите че белите стават за секунди.
Коментар
-
bubachko
Най-голямата хвалба от мен за последните няколко месеца! След дълго почти три годишно мълчание (2г10м) днес Злата Чибурашка отново проговори на бензин! Сдобих се скоро с армаган бензинова помпа и след като днеска смених 2/3 от всички горвни маркучи (при първата проба прокапа на доста места), сипах бензинец за 15 пари и запали от раз, като часовник! Е току-що се връщаме от първото кръгче на бензин... Бях забравл какво може тази колица, отдавна не бях чуствал съпротивлението на облегалката... А да, вече официално започвам да чета и недоволствам по темата за горивата, преди само за газа, вече и за бензина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар